GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη στο σπίτι της πρώην συνεργάτιδος της Αρετής Τσοχατζοπούλου…

Έκρηξη και μικρής έκτασης φωτιά, η οποία προκάλεσε ζημιές στην είσοδο του σπιτιού, της πρώην γενικής γραμματέος του υπουργείου Περιβάλλον...

ScreenHunter 03 Nov. 27 01.44 Έκρηξη στο σπίτι της πρώην συνεργάτιδος της Αρετής Τσοχατζοπούλου...Έκρηξη και μικρής έκτασης φωτιά, η οποία προκάλεσε ζημιές στην είσοδο του σπιτιού, της πρώην γενικής γραμματέος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρία Καλτσά, σημειώθηκε τα ξημερώματα.
Ερευνα για την υπόθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.
Το όνομα της… Μαρίας Καλτσά, η οποία υπήρξε γενική γραμματέας Περιβάλλοντος επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και την περίοδο των ερευνών για τη δραστηριότητα της προφυλακισμένης σήμερα κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετής.
Οι δύο γυναίκες καθώς και ο σύζυγος της κυρίας Καλτσά διατηρούσαν τεχνική εταιρεία, μέσω της οποίας είχαν κατασκευάσει πολυκατοικία στην Καλλιθέα, υπόθεση στην οποία είχαν διαπιστωθεί φορολογικές παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση