GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι απαντά ο ΓΑΠ για τις ομιλίες του στο εξωτερικό...

Aνακοίνωση εξέδωσε ο Γ. Παπανδρέου με την οποία αναφέρει ότι “Δεν θα υπάρξει πλέον άλλη ανοχή σε συκοφαντικά δημοσιεύματα” ενώ προφανώς α...


papandreou dark 300x223 Θράσος ΓΑΠ: Απειλεί όσους τολμούν να του ασκήσουν κριτικήAνακοίνωση εξέδωσε ο Γ. Παπανδρέου με την οποία αναφέρει ότι “Δεν θα υπάρξει πλέον άλλη ανοχή σε συκοφαντικά δημοσιεύματα” ενώ προφανώς αστειεύεται υποστηρίζοντας ότι “Με τις ομιλίες του στο εξωτερικό για την ελληνική κρίση βοηθά στην προβολή των εθνικών θέσεων”!

Συγκεκριμένα από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
“Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, διαπνέεται από αγοραία αντίληψη για την δημοσιογραφία και την αποστολή της.
Αντίληψη, η οποία είναι προφανές ότι χαρακτηρίζει το όλο εγχείρημα της συγκεκριμένης εφημερίδας, που υλοποιείται συνειδητά και με εντεινόμενους ρυθμούς την τελευταία περίοδο.
Όπου εγχείρημα, η εργολαβία κατασυκοφάντησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία που υπηρετούν.
Τα δήθεν στοιχεία τους, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το δημοσίευμα βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών. Όπως, το ότι ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατ. δολαρίων.
Η κατασυκοφάντηση θα αποδεικνύεται άμεσα, από τη φορολογική του δήλωση και το πόθεν έσχες. Εκεί καταγράφονται τα πάντα.
Μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και οι συκοφάντες του Γιώργου Παπανδρέου;
Και όλα αυτά, ενώ σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζεται ότι, η παρουσία πολιτικών ηγετών σε διεθνείς εκδηλώσεις αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής εθνικών θέσεων, όπως και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε χώρας για επενδύσεις.
Γιατί αυτό είναι το αντικείμενο των ομιλιών του Γιώργου Παπανδρέου: η Ελλάδα, οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων και τα πρωτοφανή αποτελέσματά τους, οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, οι δυνατότητες της Ελλάδας, οι προοπτικές της, όπως και οι εξελίξεις στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, μαζί με τις θεσμικές αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν άμεσα στην Ευρώπη και διεθνώς, αλλά και οι πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για την ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών και των φορολογικών παραδείσων.
Όσο περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες και προσωπικότητες της χώρας θα μπορούσαν να συμμετέχουν και σε όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.
Είναι ηλίου φαεινότερον όμως, ότι αυτά δεν εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος της λαμπρής σκέψης που χαρακτηρίζει τους πάσης φύσεως τιμητές.
Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αντιμετώπιζε είτε με τη σιωπή, είτε με πολιτικά μέσα τους εργολάβους επικριτές του. Δυστυχώς, κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένεια και την αξιοπρέπεια ως αδυναμία που τους επιτρέπει να εξαπολύσουν και νέες αήθεις επιθέσεις.
Κάτι τέτοιο όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Αρκετά πια”.

7 σχόλια

  1. Ti les ra karagiozi dld prepei na akougete ton kathe papara pou ton pianoun me balitses mavrwn kai adilotwn xrimatwn stin Elbetia na leei oti paparia tou katebei?

    TWRA APODIKNEIETE PIOI POLEMISAN TO GAP!!

    GIORGO KSEKSISE TOUS MONO ETSI THA SE GRAPSEI H ISTORIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THEMO DE MAS LES PROTA GIA TA 5.000.000 POY METEFERES ME BALITSES STHN ELBETIA???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί λέει ο μαλακοπίτουρας άεργος?? Το βουλευτιλίκι είναι εργασία??? Δεν είναι κύριε σύμφωνα με τους αρχαίους ημών προγόνους. Όποιος τα έπερνε τότε, ήταν "αυθημερόν τελευθησάτω¨".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δημοσκόπηση του Βήματος είναι αποκαλυπτική. Πριν ακόμα εφαρμοστούν τα πρωτοφανή,τρισχειρότερα μέτρα της τριετίας ( και μετά τη γελοιοποίηση των 3 κομμάτων, αφού η δόση αναβάλλεται και θαρθεί, αν έρθει, σε δόσεις ), η ΝΔ έχει χάσει το 1/ των ψηφοφόρων της ( το καταλαβαίνει αυτό κανείς ακούγοντας εξοργισμένους Νεοδημοκράτες που βρίζουν και καταριούνται το κόμμα και τους βουλευτές του ), το ΠΑΣΟΚ σχεδόν τη μισή του δύναμη ( από το 12 στο 7,5%, το ίδιο συνέβη και στις εκλογές των εκπαιδευτικών που η ΠΑΣΚΕ έχασε σχεδόν τη μισή της δύναμη ), και η ΔΗΜΑΡ πλησιάζει ραγδαία προς το 3% ( ειδικά αν ψηφίσει τον προϋπολογισμό και μετά το σόου Ψαριανού και Β. Οικονόμου ). Ο Σύριζα είναι στο 23% και θα απορροφήσει και άλλους αριστερούς ψηφοφόρους, το ίδιο και οι ΑΝΕΛ που είναι σταθερά στο ποσοστό τους και θα ανέβουν,με την εφαρμογή των μέτρων. Η Χρυσή Αυγή είναι στο 10,4% που είναι πλασματικό, γιατί οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ( που δεν έχουν σχέση με την Χ.Α αλλά της δίνουν τιμωρητική για το σύστημα ψήφο ) δεν φανερώνουν στα τηλεφωνικά γκάλοπ ότι θα την ψηφίσουν, άρα το ποσοστό της μπορεί να είναι περισσότερο.

    Τα μέτρα που στρέφουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προς τη Χρυσή Αυγή είναι
    1) Η κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά
    2) Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών
    3) Οι συνεχείς φόροι και χαράτσια στην ακίνητη περιουσία ( σπίτια, μαγαζιά, ενοίκια, αγροτεμάχια, βοσκοτόπια, οικόπεδα )
    4) Η κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις του κ. Σαμαρά προεκλογικά
    5) Η κατάργηση των δώρων σε όλο το δημόσιο
    6 ) Οι άθλιες συνθήκες του ΕΟΠΠΥ, με τις μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς,φάρμακα, εξετάσεις και τη μεγάλη αναμονή στα δημόσια νοσοκομεία
    7) Η απειλή κατασχέσεων καταθέσεων και ακινήτων για μικροποσά, ληξιπρόθεσμα χρέη, κάτω των 3000 ευρώ, όταν οι πολιτικοί είναι στο απυρόβλητο και καταχράσεις χρημάτων τις τελευταίες 3 δεκαετίες !

    Η οργή των πολιτών είναι πρωτοφανής και θυμίζει τις παραμονές της πτώσης του κ. Παπανδρέου ! Και αυτό το ξέρουν οι ξένοι, μάλλον, και γι' αυτό δεν δίνουν τη δόση, εκθέτοντας τη κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών που ψεύδονταν ότι θα χρεοκοπούσαμε στις 16 Νοεμβρίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον καρκινο να βγάλει αυτό τα παιδιά του η γυναικα του και όλο του το κλεφτοσογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ τον λυπάμαι. Πραγματικά. Τον έβαλαν να κάνει αυτή τη δουλειά επειδή την έκανε ο παππούς του κι ο πατέρας του και δεν μπόρεσε να πει όχι. Είχε πει παλιότερα ότι κάποτε στη Σουηδία έπλενε τζάμια. Τίμια δουλειά (αν λέει αλήθεια), γιατί την άφησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμμιά τίμια δεν έχει κάνει ο Λουλης ειναι απλουστατα μυθομανής, οσον αφοράτην Σουηδία έμαθε για μια ωραια κομπίνα που είχαν στείσει οι Ελληνες στη Σουηδία και σκεφτεικε να επωφεληθεί και αυτό και αυτή ήταν οτι όσοι Ελληνες ήταν κυνηγημένοι απο την Χουντα και γραφόντουσταν στο Πανεπιστήμιο επαιρναν υποτροφία και γιαυτό πήγε απο την Αμερική στη Σουηδία γκεκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση