GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα ηγεσίας θέτει και η Μπατζελή!..

Μετά τον Μιχάλη Χρυσοοΐδη, τώρα και η Κατερίνα Μπατζελή έθεσε θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. «Αποδυναμώνονται οι δυνάμεις του στρατεύματο...


Μετά τον Μιχάλη Χρυσοοΐδη, τώρα και η Κατερίνα Μπατζελή έθεσε θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. «Αποδυναμώνονται οι δυνάμεις του στρατεύματος του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε εξαπολύοντας βολές στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις συνεχείς μεταλλάξεις και τις κυλιόμενες συμμαχίες. Ένας αρχηγός με νωπή εντολή, τη στιγμή που είναι δύσκολο να πετύχει σύγκλιση απόψεων με τους βουλευτές του και όταν αυτή η σύγκλιση επιτυγχάνεται με πλασματικό τρόπο, συγκυριακό, ο ίδιος τον αποδυναμώνει και ανατρέπει τη στοιχειώδη συνοχή που υπάρχει στον ιστό του κόμματος» δήλωσε στο Βήμα 99,5.
Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο παραίτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου στη δεδομένη χρονική στιγμή τόνισε:
«Είναι πάρα πολύ δύσκολη διότι θα διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης και η έξωθεν καλή της παρουσία, όμως νομίζω ότι η χθεσινή διαχείριση της τελευταίας στιγμής έχει αποδυναμώσει τις δυνάμεις του «στρατεύματος» του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη για την επόμενη ημέρα».

5 σχόλια

  1. ΩΠΑ;
    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ.
    ΟΧΙ ,ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Καλό" μήνα είπαμε ;;;

    ΝΕΟ Τεράστιο πλήγμα για το ΠΑ$$ΟΚ.
    Αποχωρεί το "Think Tank" Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ...

    Απορία (η καλύτερα Quizάκι.)
    Πόσοι θα αποχωρήσουν σήμερα ;;
    Απαντήστε και κερδίστε ένα σημείωμα κλαδικής...£ΥΡΙΖΑ.

    Αποχώρησε από το ορίτζιναλ ΠΑΣΟΚ
    η Μαριλίζα... θα συνεχίσει όμως
    να μας σώζει από το μαϊμού ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ


    Ο πρώην (πλέον) βουλευτής του ΠΑ-ΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής , εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του κόμματος από την εκπομπή πρώτη γραμμή.

    Αυτό όμως που έχει όμως σημασία είναι η δήλωση "γρίφος" που έκανε
    Βαρυσήμαντη δήλωση του ανεξάρτητου (πλέον) Μιχάλη Κασσή στην T.V :
    "Θα το βρεί η γκαβή το πρόβατο"..
    είπε..

    και έστειλε την Μέρκελ, τον Σόιμπλε τους Τροικανούς και τους λοιπούς Ευρωπαίους να ψάχνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος το χέζει αυτό το απόκομμα πια;
    Διαλύεται, αφού κατάστρεψε τη χώρα.
    Μόνον ο Τσοχατζόπουλος θα την πληρώσει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην (πλέον) βουλευτής του ΠΑ-ΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής , εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του κόμματος από την εκπομπή πρώτη γραμμή.

    Αυτό όμως που έχει όμως σημασία είναι η δήλωση "γρίφος" που έκανε
    Βαρυσήμαντη δήλωση του ανεξάρτητου (πλέον) Μιχάλη Κασσή στην T.V :
    "Θα το βρεί η γκαβή το πρόβατο"..
    είπε..
    και έστειλε την Μέρκελ, τον Σόιμπλε τους Τροικανούς και τους λοιπούς Ευρωπαίους να ψάχνονται.

    Οι "εφιαλτικές νύχτες" του Μιχάλη Κασσή
    στο … plaza..

    [ Να θυμήσουμε ότι ο Κασσής είναι αγροτοσυνδικαλιστής.
    Ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος του καταχρεωμένου αγροτικού συνεταιρισμού Ιωαννίνων ο οποίος διεκδίκησε τη Δωδώνη.
    Μόλις η Δωδώνη δόθηκε σε άλλον άρχισε "τυχαία" να ενοχλείται από τα μέτρα... Προφανώς θα κατευθυνθεί εκεί όπου υπόσχονται τα πάντα στους πάντες και τη Δωδώνη στους αγροτοσυνδικαλιστές ]

    Ως ανεξάρτητος βουλευτής διαπίστωσε ότι δεν του έκανε το στρώμα του πανάκριβου ξενοδοχείου που μένουν οι βουλευτές.. Και σε μια κρίση ειλικρίνειας, την οποία όμως άργησε και ο ίδιος να ανακαλύψει μέση του εξομολογήθηκε ότι ποτέ στη ζωή του δεν περίμενε να έρθει από τα Γιάννινα και να κοιμάται στο plaza, σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με έξοδα του ελληνικού κράτους.

    Το ότι δεν του έκανε του στρώμα του plaza το αντιλήφθηκε τώρα που δηλώνει ανεξάρτητος;

    Φανταστείτε τι εφιαλτικές νύχτες θα πέρασε στο plaza … ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση