GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβάδισμα των Χριστιανοδημοκρατών δείχνει δημοσκόπηση...

Αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης Χριστιανοδημοκρατών - Φιλελευθέρων ή Σοσιαλδημοκρατών-Πρασίνων δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που...

Αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης Χριστιανοδημοκρατών - Φιλελευθέρων ή Σοσιαλδημοκρατών-Πρασίνων δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Forsa για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου RTL και του περιοδικού Stern στη Γερμανία.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) συγκεντρώνουν 37%, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) 26%, οι Πράσινοι 16% και η Αριστερά 8%, ενώ οι Φιλελεύθεροι (FDP) και οι Πειρατές μένουν στο 4%, κάτω από το όριο εισόδου στην Βουλή (5%).
Στην ίδια έρευνα τίθεται ακόμη το ερώτημα εάν η εγκατάσταση γερμανικών πυραύλων τύπου Patriot στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας είναι «σωστή» ή «λάθος», με την δεύτερη απάντηση να συγκεντρώνει 56% των απόψεων.
Το 40% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι είναι σωστό «η σύμμαχος στο ΝΑΤΟ Τουρκία να προστατευθεί με βοήθεια των Γερμανών από ενδεχόμενη επίθεση της Συρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση