GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...και η απάντηση Μανιάτη στον Λοβέρδο

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης απάντησε στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος με επιστολή του νωρίτερα σήμερα στον πρόεδρο του Κι...

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης απάντησε στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος με επιστολή του νωρίτερα σήμερα στον πρόεδρο του Κινήματος ζήτησε έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Η απάντηση του κ. Μανιάτη έχει ως εξής:
«Αγαπητέ Ανδρέα,
Χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις τη Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας.
Η ΚΟ της παρούσας βουλευτικής περιόδου λειτουργεί με απόλυτα συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο και αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν τη Βουλή και την κυβέρνηση. Συλλογικά, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και ο τρόπος συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Κορυφαία βέβαια απόφαση της ΚΟ ήταν αυτή που καθόρισε τη στάση μας στη χθεσινή καταλυτική ψηφοφορία. Αυτή η συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της ΚΟ συνεχίζεται όλο τον καιρό που εσύ δεν μετέχεις στις διαδικασίες της. Έχουμε τώρα ενώπιόν μας τη συζήτηση του προϋπολογισμού που αρχίζει σήμερα.
Παράλληλα, όπως γνωρίζεις, με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχει ήδη συγκληθεί το συντακτικό συνέδριο της παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες για την προσυνεδριακή και τη συνεδριακή διαδικασία.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Μανιάτης»

3 σχόλια

  1. Ρε σεις αυτοί δεν προσφωνούσαν κάποτε ο ένας τον άλλο με το.... "σύντρόφε"; που ετυμολογικά τουλάχιστον παραπέμπει στο "μαζύ τα φάγαμε" της ντυμένης γουρούνας;!
    Τώρα που το φαγοπότι τέρμα, αρχίσαμε τα "κύριε" και τα "αγαπητέ"...
    Τρομάρα σας ξεφτίλες... Έτσι και ξυπνήσει ο ραγιάς γαμήσι που σας περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANΤE TΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΣΑΕΙ.ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΙ.ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIATI PIOS THA ERTHI STO SYNEDRIO RE MANIATI MEXRI FEBRUARIO DEN THA YPARXETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση