GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ γρονθοκόπησε Έλληνα!

Τον Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ τον γνωρίσαμε πριν ένα μήνα περίπου από την ελεύθερη πτώση ...


Τον Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ τον γνωρίσαμε πριν ένα μήνα περίπου από την ελεύθερη πτώση που πραγματοποίησε από το διάστημα η οποία τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο.
Αυτή τη φορά απασχολεί τα media όχι για αυτό του το κατόρθωμα αλλά για το γεγονός ότι γρονθοκόπησε έναν Έλληνα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters ο 43χρονος κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ για χειροδικία αφού γρονθοκόπησε στο πρόσωπο Έλληνα οδηγό φορτηγού σε ένα καυγά στη διάρκεια μποτιλιαρίσματος κοντά στο Σάλτσμπουργκ το 2010.
Ο Aυστριακός άσκησε έφεση εναντίον δικαστικής απόφασης σύμφωνα με την οποία κρίθηκε ένοχος για επίθεση εναντίον Έλληνα οδηγού φορτηγού.
Τριμελές εφετείο θα εκδικάσει την Τρίτη την έφεση που άσκησε ο κ. Μπάουμγκαρτνερ, που ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.
"Στη διάρκεια του καυγά, ο έλληνας οδηγός φορτηγού κλώτσησε τον κ. Μπάουμγκαρτνερ αλλά εκείνος απέφυγε την κλωτσιά, που ήταν τόσο δυνατή που του έφυγε το παπούτσι. Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ο κ. Μπάουμγκαρτνερ έσπρωξε τον οδηγό και τον χτύπησε στο πρόσωπο", είπε ο συνήγορος.
Η εφημερίδα Oesterreich αναφέρει ότι ο οδηγός, που κατονομάζεται ως Δημήτριος Π., ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να σπρώξει ελαφρά τον κ. Μπάουμγκαρτνερ, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση