GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Στουρνάρα – Βρούτση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Aντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ για το πακέτο των νέων μέτρων, ενημέρωσαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και ο...


Aντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ για το πακέτο των νέων μέτρων, ενημέρωσαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
Αργότερα, ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Στη συνάντηση, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, από πλευράς ΠΑΣΟΚ διευκρινίσθηκε ότι το κόμμα δεν θα κάνει αποδεκτή οποιαδήποτε προσπάθεια ένταξης μη σχετικής διάταξης στον εφαρμοστικό νόμο (όπως για παράδειγμα ζητήματα του υπουργείου Παιδείας, που βρίσκονται εκτός μνημονίου).
Οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν επίσης ζητήματα σχετικά με διορθώσεις και βελτιώσεις που είναι αναγκαίες στον εφαρμοστικό νόμο σε ό,τι αφορά φορολογικά, συνταξιοδοτικά και μισθολογικά θέματα των εργαζομένων και των ευάλωτων ομάδων (ΑμΕΑ).
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών παρείχε διαβεβαιώσεις στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις οποίες, σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, θα ισχύσει η επεκτασιμότητα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης σε θεσμικά θέματα (άδειες, ωράρια κ.λπ.).
Οι πηγές της Ιπποκράτους, πάντως, δεν διευκρινίζουν σε ποια θέματα δεν θα ισχύσει η επεκτασιμότητα, όπως για παράδειγμα οι μισθοί.
Συζητήθηκε, επίσης, αναλυτικά, το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Το ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά του έδωσε έμφαση σε θέματα διασφάλισης των χρημάτων των φορολογουμένων και διασφάλισης του ελέγχου του Δημοσίου στις τράπεζες στις οποίες θα δοθούν χρήματα.
Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούσαν οι Φ. Σαχινίδης, Γ. Κουτρουμάνης, Χρ. Πρωτόπαππας και Π. Κουκουλόπουλος, ενώ στην κυβερνητική αντιπροσωπεία εκτός από τους κκ Στουρνάρα και Βρούτση,μετείχαν ακόμα ο γγ του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Μέργος και ο πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Π. Τσακλόγλου.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ !
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΚΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.
    Η ΔΗΜΑΡ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΚΟΚΟΚΟΚΟ, ΚΟΤΟΥΛΕΣ ! ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ! ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !
    ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση