GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Δεν θα υποστηρίξω άλλο πακέτο λιτότητας

Μήνυμα προς τους εταίρους μας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την εκταμίευση της δόσης, έστειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακ...



Μήνυμα προς τους εταίρους μας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την εκταμίευση της δόσης, έστειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας πως η Αθήνα έχει τηρήσει όσα επέβαλλε η συμφωνία.
«Στην Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή ανθρωπιστική κρίση, γι’ αυτό ειλικρινώς ελπίζω, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να τηρήσουν τα δικά τους υπεσχημένα, ψηφίζοντας και συμφωνώντας το συντομότερο δυνατόν να μας δώσουν τη δόση. Αυτή η δόση είναι πολύ σημαντική για την ελληνική οικονομία», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο Reuters, τονίζοντας πως«η ελληνική οικονομία σήμερα είναι πρακτικά νεκρή».
«Περιμένουμε λοιπόν τη δόση, περιμένουμε όμως να δούμε να τηρούν τις υποσχέσεις τους και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Είναι πολύ σημαντικό. Καταφέραμε να έχουμε πλειοψηφία στη Βουλή, αν τώρα οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, τα ευρωπαϊκά κόμματα στην Ελλάδα θα βρεθούν σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη κατάσταση», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.
Και πρόσθεσε πως «η χώρα δεν θα αντέξει άλλο πακέτο λιτότητας», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμη και εγώ, ως μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου, και ως πολιτικός που τα υποστήριξε γιατί πιστεύω ακράδαντα στις διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται στην Ελλάδα, δεν θα υποστηρίξω άλλο πακέτο λιτότητας, γιατί ειλικρινώς πιστεύω ότι δεν είναι η σωστή επιλογή από εδώ και πέρα».
Η κ. Μπακογιάννη κάλεσε τους εταίρους μας να μην καθυστερήσουν και να λάβουν συνολικές αποφάσεις μέσα στο Δεκέμβριο. Για την ίδια το ζητούμενο, πλέον, είναι η ανάπτυξη και οι νέες θέσεις εργασίας. «Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ανάπτυξη, είναι θέσεις εργασίας. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι χρήματα που θα πάνε στην πραγματική οικονομία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβει και η κυρία Μέρκελ», επεσήμανε.
Και συμπλήρωσε: «Αυτό που ακούγαμε μέχρι τώρα από την ίδια ήταν «πρέπει εσείς να κάνετε τη δουλειά σας». Εντάξει, την κάναμε τη δουλειά μας. Και ήταν πολύ δύσκολη. Και ήταν πολύ δύσκολο και για τους πολίτες μας. Γι’ αυτό τώρα, την αξιοπιστία που ζητούσαν από τους Έλληνες πολιτικούς, ήρθε η ώρα να τη ζητήσουμε εμείς από τους Ευρωπαίους εταίρους μας».
Πηγή: epikaira.gr

2 σχόλια

  1. ΌΧΙ... να τα ψηφίσεις ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΆ..

    ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΗΘΊΣΑΜΕ δεν μας νιαζει..

    Θέλομε μισθούς 180 ευρώ , και φόρους πολλούς φόρους ΠΑΝΤΟΎ.. Πως θα σας πληρώνουμε;

    Κώστας Μητσοτάκης

    Ντορα Μπακογιαννη

    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο δήμαρχος Γιος σου Μπακογιανης..

    και καμιά 3000 παρατρεχάμενους σας: όλοι σας περιμένετε να πάρετε το μισθό σας από το ΔΗΜΟΣΙΟ ..ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΉΣΟΥΜΕ..

    ΒΆΛΕΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΕΦΘΕΙ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΖΑΒΕΛΑ. !!!!!!!!!

    Απίστευτη συγκάλυψη και απαλλαγή εγκληματία την ώρα που σκοτωνόμασταν για τα μέτρα.

    (Η υπόθεση αφορά το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δεν δηλώθηκε στην δήλωση «πόθεν έσχες» του 2011, το οποίο προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και ακολούθως εμβάστηκε σε λογαριασμό του επιχειρηματία στο Λονδίνο για ναυπήγηση πλοίου.
    Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του επίμαχου χρηματικού ποσού, είχε ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη με έγγραφο προς την Βουλή του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη.
    Το θέμα με το επίμαχο ποσό είχε έρθει στην δημοσιότητα μετά από αναφορά του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.)

    Μιλάμε για τον Κούβελο των σκανδάλων της Ομοσπονδίας των Φιλίππων…

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο,των σκανδάλων των Μεσογειακών αγώνων, που δεν έγιναν ποτέ….

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, που κατηγορήθηκε δημόσια, για το αδήλωτο 1.000.000 € που διέφυγε στο εξωτερικό….

    Μιλάμε για τον σώγαμπρο του φαταούλα Μητσοτάκουλα ,τον άνδρα της άμωμης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου …

    Είναι πολλά τα λεφτά , αμέτρητα τα ακίνητα και ανεξήγητη, η αυξανομένη με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια , επιχειρηματική απόδοση του ΙΣ-ΔΩΡΑ.

    Το φαινόμενο "Μητσοτακέικο – Μπακογιαννείκο - Κουβελέικο" είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα υπερχρεωμένα ταμεία της Ελληνικής Δημοκρατίας.


    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ; ; ;

    H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ” ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ “ΛΙΣΤΕΣ”… ΜΑΖΙ ME TOΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση