GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη γερμανική βουλή θα μιλήσει η Μέρκελ πριν τη Σύνοδο Κορυφής

Η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ακύρωσε ένα υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσει τη γερμανική βουλή σχετικά με χρηματοο...

Η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ακύρωσε ένα υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσει τη γερμανική βουλή σχετικά με χρηματοοικονομικά ζητήματα ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, Γκέοργκ Στράιτερ, η κ. Μέρκελ θα μιλήσει στους Γερμανούς βουλευτές την Τετάρτη, μία ημέρα πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής όπου θα συζητηθεί το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της ΕΕ για την περίοδο 2014 – 2020.
Η Γαλλία έχει αντιδράσει με οργή στους σχεδιασμούς να μειωθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, ενώ από την άλλη πλευρά η Βρετανία απειλεί να ασκήσει βέτο στον προϋπολογισμό της Ένωσης εάν δεν υπάρξουν περικοπές συνολικά.
Σημειώνεται ότι η κ. Μέρκελ έχει δεχθεί τρεις πρωθυπουργούς κρατών-μελών της ΕΕ, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Πολωνίας, στο πλαίσιο των συζητήσεων ενόψει της Συνόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση