GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εβδομάδα μάχης στη Βουλή

Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εφ’ όλης της ύλης αναμένεται να μετατραπεί η Ολομέλεια της Βουλής την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς το...


Σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης εφ’ όλης της ύλης αναμένεται να μετατραπεί η Ολομέλεια της Βουλής την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς το κοινοβουλευτικό μενού περιλαμβάνει τα πάντα.
Ειδικότερα σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί η επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την «κάρτα του πολίτη» και με τον τρόπο αυτό αναμένεται να συνεχιστεί σε υψηλούς τόνους η σφοδρή κόντρα μεταξύ του κόμματος της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ερώτηση απευθύνεται προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας και Υγείας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επιθέσεις θα αναλάβει να αποκρούσει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
Να σημειωθεί ότι αν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τις ακραίες δηλώσεις αμφισβητώντας ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς, οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν το κόμμα τους με ανοδική τάση.
Εκτός αυτού, την ερχόμενη Πέμπτη -και υπο την σκιά της απόφασης του σημερινού Εurogroup για την Ελλάδα- θα μπει στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο. Μάλιστα, εως τότε, αναμένεται να έχουν φθάσει στο κοινοβούλιο δικογραφίες που έχουν συντάξει οι οικονομικοί εισαγγελείς για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη και για την λίστα Λαγκάρντ.
Πηγή: protothema.gr

2 σχόλια

  1. Η Χρυση Αυγη ΠΡΕΠΕΙ να πιασει -ετσι για αρχη - ενα 45% για να αρχισει ο κρυος ιδρωτας να λουζει τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ...

    Να ξερουν οτι η ΚΡΕΜΑΛΑ δεν θα αργησει..

    Να σταματησει αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα το αθλιο βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ να ..χαμογελαει ετσι ηλιθια..

    Να αρχισουν να χεζονται πανω τους απο το φοβο ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ,που συμετειχαν στην κυβερνηση των ανδρεικελων με "πρωθυπουργο" το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της τσαντ..
    Αυτα που πουλησαν την Ελλαδα ..
    Που διεσυραν χωρις ντροπη ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ στο εξωτερικο σαν διεφθαρμενους,απατεωνες,φοροφυγαδες και αλλα τετοια..

    Και φυσικα "αμ επος αμ εργον".
    Πρωτοι στη κρεμαλα το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της τσαντ παρεα με το μαμουνι παπακωνσταντινου.
    Ακολουθουν και οι υπολοιποι..

    ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ αυτων των σκυλιων μεχρις ενος..

    Χωρις οικτο και ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διάδοση του ελληνικού "πολιτισμού" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση