GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορ...

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύει πολιτικά στον θάνατο της χώρας.
«Ο κ. Τσίπρας άρχισε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας ως επικήδειο την ομιλία του πρωθυπουργού. Γιατί σκέφτεται με λόγους κηδείας και επενδύει πολιτικά στο θάνατο της χώρας», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος,
Κατηγόρησε, επίσης, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θέλει να παρακολουθεί την όξυνση της κοινωνικής κρίσης. «Νομίζει ότι με έναν αυτόματο τρόπο θα βρεθεί στην εξουσία. Τον βρήκαν και τον χρησιμοποιούν ως πολιτικό όχημα κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες βιώνουν την κρίση προσωπικά και οικογενειακά αλλά δίνουν μια μάχη οπισθοφυλακής», είπε, μεταξύ άλλων.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει μία κοινωνία που πρέπει να ξαναγνωριστεί με τον εαυτό της. Πρόκειται για μια μάχη ανάμεσα στο μέλλον και την εμμονή με το παρελθόν. Αλλά το μέλλον θα κερδίσει», τόνισε, επίσης.
«Ζητάει εκλογές ο κ. Τσίπρας, που έχει προκαλέσει αλυσιδωτές επιπτώσεις στην οικονομία και να γυρίσουμε πίσω σε αυτό που κατακτήσαμε με την τρόικα. Θέλει να επιλύσει τον εσωτερικό διχασμό του κόμματος του», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε δε, ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός θα επιβάλλει τις εκλογές.
Και συμπλήρωσε: «Είδα το επίπεδο της επιχειρηματολογίας. Το μουσείο της ακρόπολης, οι προσλήψεις, Επιχειρηματολογία της φτήνιας, ένδειας πολιτικών επιχειρημάτων».
Άσκησε, επίσης, σκληρή κριτική για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ και την στήριξη στον Κώστα Βαξεβάνη. «Κακώς διώχθηκε ο Βαξεβάνης. Όμως η πηγή του κ. Βαξεβάνη ποια είναι;», διερωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος. Και πρόσθεσε: «Είναι αυτός που την είχε και είπε ψέματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας».

6 σχόλια

  1. δεν εισαι εσυ η χωρα μωρη πασοκα..
    θα πεθανετε,εσυ,οι νουδουλοι και οι πασοκομαλακες,ακλαφτοι θα πατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ,ΨΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΑΡΠΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός είναι του κυνοβουλίου. Δες τε βλέμμα!Αγριόσκυλου.Σκετο αιμοβόρο μπουλντόγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί λές βρέ κουράδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι εσυ ρε ΧΑΡΑΤΣΟΒΟΥΒΑΛΕ που επενδυεις; στο θανατο των πολιτων της χωρας;....να χαθειτε τενεκεδες προδοτες των οραματων μας. κανε τωρα προσπαθεια μπας και πιασεις 3% και μπεις στη βουλη στις αλλες εκλογες ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΒΟΪΔΟΓΛΩΣΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΒΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση