GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουζουράκης: Τα έκοψα... γιατί με χαλούσαν!

Για τη μεγάλη του αγάπη Μαρία Σολωμού, αλλά και για τα ναρκωτικά μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης στο περιοδικό Εγώ Weekly. Ο τραγουδιστής δε...

Για τη μεγάλη του αγάπη Μαρία Σολωμού, αλλά και για τα ναρκωτικά μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης στο περιοδικό Εγώ Weekly. Ο τραγουδιστής δε δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως έκανε χρήση ναρκωτικών, προσθέτοντας ωστόσο ότι «τα έκοψε» γιατί τον «χαλούσαν».
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για την χρήση ναρκωτικών και το λόγο που σταμάτησε: «Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με χαλάνε. Δεν έπινα τίποτα ιδιαίτερα ναρκωτικά, μόνο τσιγάρα. Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες. Έτσι το σταμάτησα. Ευτυχώς το αλκοόλ δεν έχει τέτοια επήρεια πάνω μου, οπότε συνεχίζω και πίνω».
Όσο για την Μαρία Σολωμού… την χαρακτήρισε «δώρο θεού»: «Για μένα είναι αυτό που περιγράφει ο Σωκράτης Μάλαμας, σε ένα τραγούδι. Είναι δώρο του κόσμου. Η Μαρία είναι ένα δώρο στη ζωή μου, για κάτι που έκανα σωστά και ακόμα δεν ξέρω τι».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στο θέμα των παιδιών επισημαίνοντας πως δεν είναι ακόμα σε θέση να κάνει οικογένεια: «Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω παιδιά. Το θεωρώ τρομερή ευθύνη. Είναι μεγάλη αλλαγή και δεν ξέρω αν είναι μόνο καλή. Μ' αρέσει η ζωή μου έτσι όπως είναι. Δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα το χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσω και που θα ήταν δίκαιο και για τους δυο» εξήγησε και πρόσθεσε ότι όταν ήταν 20 ετών πίστευε ότι θα πεθάνει και θεωρούσε την ιδέα της τεκνοποίησης «εγωιστική πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση