GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χριστοφιλοπούλου απειλεί με μηνύσεις μετά τα λεγόμενα για το ΙΕΚ της κόρης της

Για «άθλια και δόλια προσπάθεια κατασυκοφάντισής» της, χτυπώντας την κόρη της Ελιάνα, συνιδιοκτήτη ΙΕΚ, κάνει λόγο η Εύη Χριστοφιλοπούλ...

Για «άθλια και δόλια προσπάθεια κατασυκοφάντισής» της, χτυπώντας την κόρη της Ελιάνα, συνιδιοκτήτη ΙΕΚ, κάνει λόγο η Εύη Χριστοφιλοπούλου μετά τις σχετικές καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Παναγιώτη Κουρουτό.
«Αυτή τη φορά ο κ. Κουρουτός επέλεξε να χτυπήσει την κόρη μου Ελιάνα…
Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέτω υπόψη σας τα εξής:
Η κόρη μου Ελιάνα, οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο LSE, είναι 32 ετών παντρεμένη και κάτοικος Καλαμάτας εδώ και 3 χρόνια.
Η συνεργασία της με τον κ. Μπουγά, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2011, αφορά αποκλειστικά την ίδρυση ιδιωτικού ΙΕΚ. Οπως είναι γνωστό τόσο το προϋφιστάμενο όσο και το ισχύον νομικό πλαίσιο για την ίδρυση των ΙΕΚ, ως εκπαιδευτικών μονάδων, δίνει τη δυνατότητα εναλλασόμενης χρήσης σχολικού εκπαιδευτηρίου και ΙΕΚ. Τα περί υπουργικών αποφάσεων για χρήση χώρων είναι παντελώς άσχετα και αποκλειστική στόχευση έχουν τη δόλια κατασυκοφάντησή μου.
Η ίδρυση και λειτουργία του εν λόγω ΙΕΚ ήταν και είναι απολύτως σύννομη και ουδεμία σχέση έχει με τη δραστηριότητά μου ως Υφυπουργού Παιδείας.
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των πανελλαδικών εξετάσεων γιατί σκοπίμως αποκρύπτεται ο πραγματικός λόγος της εκκρεμότητας ενώπιον του ΚΥΣΔΕ;
Το αληθές είναι ότι επειδή ακριβώς κρίναμε ότι η ποινή είναι υπερβολικά επιεικής η υπόθεση παραπέμφθηκε με την υπ’ αρίθμ. Φ8/214/33124/Δ5/21-4-2010 ενώπιον του ΚΥΣΔΕ, όπου και εκκρεμεί, για την επιβολή αυστηρότερης ποινής, με συνυπογραφή μου ως Υφυπουργού Παιδείας και τελική υπογραφή της τότε Υπουργού κ. Αννας Διαμαντοπούλου.
Συνεπώς, ζητήσαμε αυστηρότερη ποινή ακριβώς για να μην γίνει κουκούλωμα.
Και επειδή η αθλιότητα έχει τα όριά της το λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.
kafeneio-gr.blogspot.com

6 σχόλια

  1. Κυρία Χ"πούλου σας θυμίζει η υποτίμηση της δραχμής στο 14$ ποιος το έμαθε πρώτος ; Μια Αγγλική τράπεζα. Ξέρετε τίνος Έλληνα υπουργού η κόρη εργαζόταν εκεί και η τράπεζα τα οικονόμησε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηλα την μπαρα.

    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ
    Το καλοκαίρι του 2009 κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο υπόγειο των εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στην Καλαμάτα, 6 εκπαιδευτικοί κατ’ εντολήν του σχολάρχη έστησαν μηχανισμό ηλεκτρονικής υποκλοπής των θεμάτων των εξετάσεων. Ωστόσο πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω, και μετά από διενέργεια ΕΔΕ οι υπεύθυνοι παραπέμφθηκαν στο ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας, που με διαφορετική σύνθεση και ακροάσεις έκρινε το σχολάρχη και τους εκπαιδευτικούς. Η υπόθεση είχε ξεσηκώσει σάλο στο πανελλήνιο και στην εκπαιδευτική κοινότητα.
    ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΙΝΗ-ΧΑΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΚΑΙ …ΕΝΣΤΑΣΗ
    Με ομόφωνη απόφαση του ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας (συνημμένο 1), μετά από πρόταση και των αιρετών της ΟΙΕΛΕ, επεβλήθησαν βαρύτατες ποινές στους 6 επίορκους εκπαιδευτικούς, σε 3 εκ των οποίων μάλιστα επεβλήθη και η ποινή της οριστικής απόλυσης από την εκπαίδευση. Αντιθέτως, λίγες ημέρες μετά το ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας, αυτή τη φορά με διαφορετική σύνθεση, κατά την εξέταση των πειθαρχικών ευθυνών του σχολάρχη – εγκεφάλου της υποκλοπής δεν επέδειξε την ίδια αυστηρότητα. Αντί της ποινής της άρσης λειτουργίας σχολείου, που προβλέπει ο νόμος, ο Φώτιος Μπουγάς καταδικάστηκε στην ποινή-χάδι προστίμου ύψους 25.000 ευρώ (συνημμένο 2). Μάλιστα, ο παραβάτης σχολάρχης κατέθεσε ένσταση στο ΚΥΣΔΕ εναντίον της ποινής, στα τέλη Μαΐου του 2010. Την εποχή εκείνη Υφυπουργός Παιδείας και αρμόδια για θέματα ιδιωτικής εκπαίδευσης ήταν η κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξωωωωωωωωωωωωωωω μωρηηηηηηηηηηη κοταααααααααααααααααα
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ΜΗΝΥΣΕΙΣ;....ΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση