GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έριξαν μπουκάλια και καφέδες στον υφυπουργό Παιδείας στο Πολυτεχνείο- Τί απάντησε;

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στο Πολυτεχνείο, στην Αθήνα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι ...


Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στο Πολυτεχνείο, στην Αθήνα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 39ης επετείου...
από την εξέγερση. Διαδηλωτές «εγκλώβισαν» τον υφυπουργό Παιδείας, Θόδωρου Παπαθεοδώρου,  λίγη ώρα αφότου κατέθεσε στεφάνι. Του πέταξαν μπουκάλια και καφέδες. «Πήγα σήμερα στο Πολυτεχνείο για να αποτίσω φόρο τιμής ως πανεπιστημιακός και ως υφυπουργός Παιδείας» δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου στο «Βήμα».
«Μπήκα απο την κύρια είσοδο, κατέθεσα στεφάνι, έκανα δηλώσεις και με αντιπροσωπεία του λυκείου της Μεταμόρφωσης επισκέφθηκα τον πρύτανη του Ιδρύματος. Εξήλθα απο την κύρια είσοδο του Πολυτεχνείου γιατί έτσι κρίνω ότι πρέπει να κάνει οποιοδήποτε μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας σε μια τέτοια γιορτή» συνέχισε.
«Οι χυδαίες εκδηλώσεις απομονωμένων ομάδων σίγουρα δεν χαρακτηρίζουν την Πολυτεχνική κοινότητα, δεν αμαυρώνουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου, δεν με αγγίζουν προσωπικά και τους επιστρέφονται μαζί με την αποδοκιμασία για τέτοια γεγονότα που τελικά υπηρετούν και εξυπηρετούν τους αρνητές του Πολυτεχνείου και των συμβολισμών του» κατέληξε ο κ. Παπαθεοδώρου.

1 σχόλιο

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ'ΩΣ ΠΟΥ............. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΟΝ "ΗΡΩΑ" ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση