GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν χθες στο τηλέφωνο Σαμαράς-Κουβέλης;

Δεκάλεπτη τηλεφωνική συνομιλία είχαν χθες ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σύμφωνα με...

Δεκάλεπτη τηλεφωνική συνομιλία είχαν χθες ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σύμφωνα με...
αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΜΠΕ, όπου έκαναν μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης, μετά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις και εν όψει των κρίσιμων ψηφοφοριών την επόμενη εβδομάδα για το πακέτο των μέτρων και τον προϋπολογισμό.
Οι κ.κ. Σαμαράς και Κουβέλης, αναμένεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να συνομιλήσουν εκ νέου.

5 σχόλια

  1. Πόλωση και εκατέρωθεν ανακοινώσεις www.attikipress.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Λαφαζάνη που είπε -απλά- την αλήθεια... αλλά σους Έλληνες δεν αρέσει η αλήθεια
    Στους Έλληνες αρέσουν τα ψέματα.

    Μεγαλύτερη απόδειξη είναι το αποτέλεσμα του 2009 όπου ο Καραμανλής λέγοντας την αλήθεια καταποντίστηκε και ο Γιωργάκης με το "λεφτά υπάρχουν" θριάμβευσε.

    Πάντα όμως στους Έλληνες άρεσαν τα ψέμματα και πάντα και θα τους αρέσουν, όπως δείχνει η απήχηση ΑΕροψεκασμένων, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσής Αυγής κ.λπ.
    Αυτό αποδεικνύεται και από τον χτεσινό πανικό που προκλήθηκε μετά από τις δηλώσεις του Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

    Απλά είπε την αλήθεια ο άνθρωπος και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν του φαινόταν.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κάνει -και κάνει εν πολλοίς- μία αντιπολίτευση κομμένη και ραμμένη στο όραμα της μεταπολίτευσης.

    Τι λέει η κυβέρνηση; Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ το αντίθετο και ό,τι βγει.
    Είναι η τακτική που έχτισε την σημερινή Ελλάδα που έφτασε ως εδώ. Στο χείλος του γκρεμού.

    Ο Τσίπρας σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκκολαπτόμενος ηγέτης δεν έχει αφήσει στην άκρη τις παιδικές ασθένειες του πολιτικού συστήματος. Θυμίζει ένα κακομαθημένο μοναχοπαίδι που μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και ενώ οι γονείς του έμειναν κάποια στιγμή άνεργοι και δεν είχαν να του αγοράσουν αυτά που είχε μάθει, τους βρίζει που δεν του τα έχουν όλα έτοιμα και δεν θέλει να πάει να πιάσει δουλειά, να βοηθήσει την οικογένεια του, να βάλει πλάτη στα δύσκολα, αλλά εξακολουθεί να ζητά χαρτζιλίκι να βγει να διασκεδάσει, να πάρει καινούργιο αμάξι, να κάνει την ζωή του.

    Ο Λαφαζάνης με μια ατάκα τους γκρέμισε τον μύθο.
    Γιατί χτες είπε την αλήθεια.

    Και αυτό θα καταγραφεί μελλοντικά στα θετικά του. Άσχετα αν μετά προσπάθησε να το μαζέψει, αφού στην Κουμουνδούρου ποντάρουν στα πιο αρχέγονα ένστικτα του "κακού" Έλληνα. Που θέλει να του χαιδεύουν τα αυτιά με ψέμματα και για τα υπόλοιπα "έχει ο Θεός"..ή ο Αλλάχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΙΝΣΟΥΛΊΝΗ .. ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΜΑΝΆ ΤΟΥ ΛΟΜΒΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΆ .. ΑΛΗΤΕΣ , ΓΑΜΏ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΣΤ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..ΟΥΣΤ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ...ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση