GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ θα καταθέσει δική της πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής

Η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και θα καταθέσει δική της πρόταση εξεταστικής επιτροπής, για να χυθεί άπλετο φως, χω...

Η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και θα καταθέσει δική της πρόταση εξεταστικής επιτροπής, για να χυθεί άπλετο φως, χωρίς εμπάθεια και εκδικητικότητα, ανέφερε, μιλώντας πριν λίγο στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Δάνης Τζαμτζής.
Σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Τζαμτζή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναρωτήθηκε πώς η τρικομματική κυβέρνηση «δεν έχει ζαλιστεί από τις πολλές κυβιστήσεις, περιδινήσεις και μεταλλάξεις» και πρόσθεσε ότι ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Τασούλας, στην ομιλία του, δεν είπε τίποτα για την πρόθεση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

2 σχόλια

  1. Γιαυτο δεν υπαρχει καμια αμφιβολια κ.Βουλευτα. καιροσκοποι μια ζωη ησαστε οποτε θα την κανετε οταν οι καιροι θα σας ευνοουν. Λαβετε μοναχα ενα σημαντικο σημειο στις προθεσεις σας. Τοτε που θα το αποφασισετε δεν θα υπαρχει ουτε Πασοκ ουτε Βενιζελος να σας στηριζει και μαλιστα περισσοτερο ποιο θερμα απο την Κυβερνηση που συμμετειχε και μας εβαζε τα χαρατσια που εσεις θα βγαζατε απο πανω μας αλλα τα πολλαπλασιασατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστο αμα ανοιξει ο φακελος της Κυπρου...........αλλα ομοιος ομοιω.... ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το ιδιο μαγαζι οι ιδιοι αρχηγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση