GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βασάνισε μέχρι θανάτου την οικιακή βοηθό της

Μία γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βασάνισε μέχρι θανάτου την οικιακή βοηθό της, επειδή σύμφωνα με την ίδια ήταν… τεμπέλα. Τα ...

Μία γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βασάνισε μέχρι θανάτου την οικιακή βοηθό της, επειδή σύμφωνα με την ίδια ήταν… τεμπέλα.
Τα βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε η οικιακή βοηθός από την Αιθιοπία ήταν να τη χτυπά με ένα καλώδιο, να της ρίχνει στο σώμα βραστό νερό και να της τρίβει πιπέρι στα μάτια.
Η γυναίκα, που παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου του Αμπού Ντάμπι, παραδέχθηκε ότι βασάνιζε την οικιακή της βοηθό, αλλά αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να την σκοτώσει, αναφέρει η ιστοσελίδα 7daysindubai.com.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ότι χτύπησε την οικιακή βοηθό με ένα καλώδιο δέκα ημέρες πριν τον θάνατό της «επειδή ήταν τεμπέλα».
Ένα από τα παιδιά της γυναίκας ειδοποίησε την αστυνομία για τον θάνατο της οικιακής βοηθού. Το ίδιο δήλωσε ότι η μητέρα του βασάνιζε καθημερινά την οικιακή βοηθό από τότε που την προσέλαβε στη διάρκεια του Ραμαζανιού, τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο.
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα ενός γιατρού, η οικιακή βοηθός πέθανε εξαιτίας των εγκαυμάτων που έφερε στο σώμα της, ενώ τα μάτια της είχαν σημάδια αιμορραγίας από βασανισμό στον οποίο υπεβλήθη το θύμα επανειλημμένα.
Οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν συχνά την κακοποίηση, ακόμη και τα βασανιστήρια, στην οποία υποβάλλονται πολλοί μετανάστες, κυρίως από την Ασία, στις μοναρχίες του Κόλπου.
Το 2010, μια Κουβετιανή είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη επειδή είχε αφήσει την ασιατικής καταγωγής οικιακή βοηθό της να ψυχορραγεί επί δέκα ώρες αφού την χτύπησε βίαια.

2 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΑ Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!!!

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν μερικά θεματάκια με το DNA τους οι άραβες. Όσο για μας τους ρωμιοέλληνες, θέλουμε δε θέλουμε, αποκτήσαμε μερικά από τα γονίδια εξελληνισμένων και εκχριστιανισμένων Εβραίων. Μήπως είναι ο λόγος που έχουμε τόσα λαμόγια, τζογαδόρους, πορνολάγνους και μάλιστα ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ σήμερα? Και οι αρχαίοι Έλληνες είχαν προβλήματα, αλλά όχι τόσα χάλια...

    "Αλληλούια" αδέρφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση