GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;

Η Emma Sohrabian περίμενε με λαχτάρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, όμως έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν οι γιατροί της ανακο...

Η Emma Sohrabian περίμενε με λαχτάρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, όμως έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν ήταν σίγουροι για το φύλο του παιδιού της!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δε θα μπορούσαν να της δώσουν μια πιο σαφή απάντηση για τους επόμενους τρεις μήνες!
Η μικρή Aolani φαινόταν να έχει γυναικεία γεννητικά όργανα όταν γεννήθηκε και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η Emma είχε φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
Η κατενθουσιασμένη νεαρή μητέρα ανακοίνωσε σε όλους τους φίλους και συγγενείς της για τον ερχομό της κόρης της και φρόντισε να αγοράσει τα απαραίτητα κοριτσίστικα ρουχαλάκια για τη μικρή.
 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι; Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;
Τελικά, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν ήταν σίγουροι για το φύλο του μωρού και πως έπρεπε να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις.
Η Aolani ήταν τριών μηνών όταν βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία ήταν όντως κορίτσι!
«Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη. Είχα πει σε όλους ότι είχα αποκτήσει μια κορούλα και μάλιστα την είχα δηλώσει και στο ληξιαρχείο όταν ήταν μερικών ημερών. Όταν ήμουν στην 20η εβδομάδα της κύησης ο υπέρηχος έδειξε ότι είχα κορίτσι και έτσι έκανα τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον ερχομό της» είπε η 35χρονη μητέρα.
 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;
Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της Aolani οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα της ότι έδειχνε να πάσχει από μια πολύ σπάνια γενετική πάθηση, γνωστή ως συγγενής υπερπλασία των επινεφριδίων.
Η πάθηση αυτή επηρεάζει μία στις 15.000 γεννήσεις. Μπορεί να αποβεί μοιραία λόγω της ανεπάρκειας ενός ενζύμου που είναι απαραίτητο για την παραγωγή των ορμονών κορτιζόλης και αλδοστερόνης.
 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;
Χωρίς αυτές τις ορμόνες ο οργανισμός παράγει περισσότερα ανδρογόνα, τύπος «αρσενικής» ορμόνης, που προκαλεί διόγκωση των γεννητικών οργάνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γιατροί να αμφισβητούν το… φύλο της Aolani.
 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι; Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;
Έχοντας κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις η Emma πλέον χαίρεται την 14 μηνών… κόρη της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση