GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων με μηχανικούς της ΕΥΔΑΠ

Συνάντηση με εκπρόσωπους του ΔΣ του Συλλόγου Μηχανικών της ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι μετά τις πρόσφατες κινητοπο...


Συνάντηση με εκπρόσωπους του ΔΣ του Συλλόγου Μηχανικών της ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι μετά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης των εταιρειών ύδρευσης της χώρας.
Στη θεματολογία της συνάντησης βρέθηκαν ο συντονισμός των δράσεων κατά της προσπάθειας εμπορευματοποίησης του νερού, οι δράσεις του Συλλόγου από αυτή την οπτική γωνία, η σημερινή κατάσταση των υδάτινων πόρων στην χώρα μας, το ποιοτικό προφίλ των τεχνολογιών διαχείρισής τους και, εν κατακλείδι, η επείγουσα ανάγκη θεσμοθέτησης και υιοθέτησης μιας βιώσιμης πολιτικής υδάτινων πόρων.
Την συνάντηση έκλεισε η αμοιβαία υπόσχεση ότι αμφότεροι θα αγωνιστούν για μία ύδρευση με κοινωνικό πρόσωπο και κοινωνικό χαρακτήρα, έτσι ώστε ο πολίτης “να απολαμβάνει το βέλτιστο αγαθό της ζωής”.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση