GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είδαν τις απολαβές τους να… απογειώνονται οι διπλωματικοί υπάλληλοι

Μία είδηση για… ευχάριστα γέλια σ’ έναν ορυμαγδό ενημερώσεων για… κλάματα επεφύλασσε στους υπαλλήλους του διπλωματικού κλάδου, η Π...


Μία είδηση για… ευχάριστα γέλια σ’ έναν ορυμαγδό ενημερώσεων για… κλάματα επεφύλασσε στους υπαλλήλους του διπλωματικού κλάδου, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε το Υπουργικό Συμβούλιο.
Έτσι λοιπόν, οι… τυχεροί, σε σχέση με τους υπόλοιπους μισθοδοτούμενους μέσω των σχετικών ειδικών καθεστώτων του Δημοσίου, διπλωματικοί υπάλληλοι, είδαν τις απολαβές τους να… αυξάνονται σε σχέση με τις αντίστοιχες που προβλέπονταν στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε προ δέκα ημερών στη Βουλή.
Ειδικότερα, ο μισθός του Ακολούθου Πρεσβείας, βάσει του οποίου προσδιορίζεται ο μηνιαίος βασικός μισθός όλων των βαθμών της ιεραρχίας των υπαλλήλων του διπλωματικού κλάδου του υπουργείου Εξωτερικών, πρόκειται να μειωθεί αναδρομικά, από την 1η Αυγούστου 2012, από τα 1.117 ευρώ, στα 1.061 ευρώ, αντί των 78 ευρώ που προέβλεπε το πολυνομοσχέδιο.
Βέβαια, τώρα πόσο… δικαιωμένος και ευτυχής μπορεί όντως να αισθάνεται ένας διπλωματικός υπάλληλος με αυτές τις απολαβές, είναι ένα άλλο ζήτημα.
Π.Σ.
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση