GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχείς βομβαρδισμοί στη Δαμασκό

Πυρά από πυροβόλα όπλα και εκρήξεις από χειροβομβίδες ακούγονται όλη τη μέρα σήμερα στη Δαμασκό, καθώς οι αντάρτες πραγματοποίησαν τουλά...

Πυρά από πυροβόλα όπλα και εκρήξεις από χειροβομβίδες ακούγονται όλη τη μέρα σήμερα στη Δαμασκό, καθώς οι αντάρτες πραγματοποίησαν τουλάχιστον 10 επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών σημείων ελέγχου, ανακοίνωσαν ακτιβιστές.
Μια έκρηξη σημειώθηκε σε σημαντικό σημείο περάσματος στην περιοχή Ρουκίν αλ Εντίν, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις στρατιώτες του τακτικού στρατού, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Επικεντρώνουμε τώρα τις επιθέσεις μας εντός των οχυρών του τυραννικού καθεστώτος μέσα στη Δαμασκό», είπε ο Αμπού Άμπντο, μέλος της σκληροπυρηνικής οργάνωσης Μέτωπο αλ Νούσρα, που πολεμά μαζί με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό της αντιπολίτευσης.
Το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι σφοδρές ανταλλαγές πυρών σημειώθηκαν ανάμεσα σε αντάρτες και δυνάμεις του στρατού κοντά στο αεροδρόμιο της Δαμασκού, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αεροπορικές επιδρομές των κυβερνητικών δυνάμεων στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν βόμβες διασποράς, σκότωσαν τουλάχιστον 11 παιδιά κοντά στη Δαμασκό την Κυριακή.
Η γενική γραμματέας του ΟΗΕ για τις ανθρωπιστικές υποθέσεις Βάλερι Έιμος αναμένεται αργότερα σήμερα στη Βηρυτό για συνομιλίες για την κατάσταση των σύρων προσφύγων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση