GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτυχημένη η επιχειρηματική αποστολή της ΔΕΘ στην Αυστραλία

Έντονο το ενδιαφέρον της αυστραλιανής πλευράς για την ελληνική αγορά Με επιτυχία στέφθηκε η επιχειρηματική αποστολή που διοργάν...


Έντονο το ενδιαφέρον της αυστραλιανής πλευράς για την ελληνική αγορά
Με επιτυχία στέφθηκε η επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε στην Αυστραλία η ΔΕΘ ΑΕ, καθώς αρκετές από τις επιχειρηματικές συναντήσεις που έγιναν οδήγησαν στη σύναψη σημαντικών εμπορικών συμφωνιών, αποδεικνύοντας τη σημασία και την προοπτική της αυστραλιανής αγοράς για την Ελλάδα.
Η ΔΕΘ ΑΕ σκοπεύει να διοργανώσει νέα επιχειρηματική αποστολή στην Αυστραλία τον επόμενο χρόνο, ανοίγοντας μόνιμα ένα κανάλι συνεχούς επικοινωνίας με μια χώρα που κρύβει τεράστια δυναμική εξαιτίας και της ύπαρξης της ελληνικής ομογένειας, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα επαρκώς από την ελληνική πλευρά.
Παράλληλα, η ΔΕΘ προχωρά στο επόμενο διάστημα στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βικτώριας (VECCI), με σκοπό την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην περιοχή, αλλά και την προσέλκυση αυστραλιανών επιχειρήσεων και επενδύσεων στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής αποστολής, την οποία συνόδευσε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, πραγματοποιήθηκαν δύο ημερίδες σε Μελβούρνη και Σύδνεϋ, όπου φάνηκε το έντονο ενδιαφέρον της αυστραλιανής πλευράς για την ελληνική αγορά, καθώς αρκετοί Έλληνες ομογενείς που εξέφρασαν την πρόθεση να λειτουργήσουν ως «γέφυρα» για την προσέλκυση αυστραλιανών επιχειρήσεων στη χώρα μας.
Πέραν των εμπορικών επαφών υπήρξαν και σημαντικές επαφές των ελληνικών δήμων που συμμετείχαν στην 20μελή επιχειρηματική αποστολή με τουριστικούς παράγοντες της Αυστραλίας για την τουριστική συνεργασία των δύο χωρών.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση