GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερός "πόλεμος" για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ σε Μητροπολίτες

Με μια αποκλειστική δήλωση του στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων RNN, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, «σήκωσε το γάντι» που του «έριξε...

Με μια αποκλειστική δήλωση του στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων RNN, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, «σήκωσε το γάντι» που του «έριξε» ο Μητροπολίτης...
Μεσογαίας κ. Νικόλαος με την επιστολή του σχετικά με την υπόθεση των ελέγχων του ΣΔΟΕ στην Εκκλησία λέγοντας οτι αυτές οι κινήσεις είναι «φανφάρες».
Ερωτηθείς από το www.religiousnews.gr σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει με την επιστολή του Μητροπολίτη Μεσογαίας, και αν θα την θέσει στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο, ο κ. Ιερώνυμος είπε: «Έχω ήδη προηγηθεί της επιστολής. Έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Στασινόπουλο (σ.σ. ο κ. Στέλιος Στασινόπουλος είναι ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ) και έχω ενημερωθεί».
Σχετικά με την επιστολή και την αντίδραση του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κ. Ιερώνυμος είπε: «Αυτά είναι φανφάρες Εγώ δεν λειτουργώ με φανφάρες».
Εκτός πάντως από το γεγονός της ενόχλησης του για την κίνηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κ. Ιερώνυμος έβγαλε και μια είδηση. Το θέμα είναι τι ειπώθηκε με τον κ. Στασινόπουλο και αν η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου θα σταματήσει εκεί.
Το www.religiousnews.gr επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει την δήλωση του Αρχιεπισκόπου.

2 σχόλια

  1. Να πάτε αλλού να κάνετε τις αλλαξοκωλιές σας κηφήνες κλέφτες δεσπότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΠΕΡΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΑΒΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟΕΓΚΟΛΠΙΑ ΜΙΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΑΛΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΤΣΙΧΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΥΣΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ, ΜΙΣΘΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ. ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΑΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση