GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο με το μήνυμα Σαμαρά...

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στέλνει βιντεοσκοπημένο μήνυμα . Στο βίντεο, αναφέρει ότι « η Eλλά...

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στέλνει βιντεοσκοπημένο μήνυμα . Στο βίντεο, αναφέρει ότι «η Eλλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δυσκολίες, όμως κάθε φορά έβρισκε τον τρόπο να προχωρήσει. Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι μεγαλύτερο στην επόμενη».
 «Σήμερα βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε μια τέτοια στιγμή που πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Που πρέπει να ξαναμπούμε σε ένα δρόμο ανάπτυξης με σταθερότητα, ασφάλεια και συνεννόηση», προσθέτει.

2 σχόλια

  1. Δεν σου έχει μεινει ίχνος αξιοπρέπειας πιά ρε ξετσιπωτε; εχεις καταντήσει γελοιος ρε σαλτιμπαγκε κωλοτουμπα της δεκάρας.

    Για ποια ιστορία της ΕΛΛΑΔΑΣ μιλατε ρε αθλιοι; αυτην που την εχετε καταξευτιλισει απο τις κλοπες τις μιζες τις απατες τις κλεψιές; Για ποια Ελλαδα μιλάς ρε αφιλοτιμε; αυτην με τα 2000000 ανεργους με τις 250000 κλεισμενες επιχειρησεις για τις εταιρειες που ειναι στην ουρά για το πτωχευτικό δίκιο για τα λουκετα που μπαινουν καθημερινα απο ακρου σε ακρου σε όλη την Ελλάδα για τον καταχρεωμενο λαό και απελπισμενο λαό από τα ληστρικα επιτοκια των τραπεζων των θαλασσοδανειων που εδινε σε ολους ακομα και σε ουρακοταγκους αρκει να επιτευχθεί ο στόχος της υπερχρέωσης; και σημερα ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ χωρίς ποτέ να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε, τρεις γεννιες ρε παλιανθρωπε θα πεθανετε και μια διαμελισμενη χωρα θα αφησετε, για τις 3500 αυτοκτονίες για τα συσσιτια για τους αστεγους για τους ρακοσυλεκτες για τους τροφιμους των κάδων για τα παιδια που ζαλιζονται απο την πεινα για την έλλειψη βασικων φαρμακων για τους ασθενεις για το κλείσιμο τωνσχολειων για την έλλειψη θερμανσης σε μερη όπου τουρτουριζουν ανθρωποι για το κλεισιμο των νοσοκομειων ακομα και τον στρατο βαλατε χερι ρε καθαρματα για ποια Ελλαδα μιλας ρε ψευτη πολιτικαντη της ξεφτιλας αυτη που με τα μετρα που ψηφισατε πανω σε ολα αυτα που ζει θα ειναι ο τελευταίος ασπασμός; σε ποιους Ελληνες απευθυνεσαι ρε ρεμαλι;

    Αλλα όχι το σποτακι το έβγαλες για αυτα τα οποια σε λιγο καιρο θα νοιωσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ πανω στην φτωχεια και την δυστυχία του ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ και συνεχιζοντας το αθλιο παιχνιδι του ψεμματος και της υπνωσης που παπαγαλιζεις απο τον Μαιο ντροπη σου ρε καθαρμα ουτε το φτυσιμο δεν ασου αξιζει γιατι θα κανεις μπανιο με αυτο πουλημμενο κοπροσκυλο.
    Για ποια σωτηρία μιλας ρε ξεφτίλα; για ποια; και σε ποιους; οταν θα εχεις διαλυσει ότι ακομα υπάρχει ζωντανό στον τόπο;

    Κανενας δεν θα ξεχασει αυτα ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και μην νομιζεις ρε τσογλανε ότι θα πανηγυριζουν καποιοι οταν η Ελλαδα θα φθασει να εχει χρεος 120 124 ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ προκυψει το 2022 2024 δηλαδη με αυτο που ειχε το 2009 ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΤΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, μεχρι τοτε θα εχει εξαλειφθει μια γενια και μια θα εχει αχρηστευτεί εντελώς ανημπορη και αδυναμη ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ.

    Σας ευχομαι ενα αργο βασανιστικό θανατο με καρκινωματα σε ολο σας το σωμα να πονατε και ο διαολος να μην περνει το βρωμερο κουφαρι σας ειναι ο θανατος που ζουμε σημερα εμείς ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, 9 ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κρύβεται η πίκρα τους.

    Και σήμερα καταβάλλεται προσπάθεια από το γνωστό λόμπι, να μειωθεί η σημασία της χθεσινής απόφασης του Eurogroup.
    Τα παπαγλαράκια της δημοσιογραφίας συνεχίζουν την πρακτική που εφαρμόζουν στα διαπλεκόμενα blogs τους και μεταφέρουν την πίκρα τους και στα πρωτοσέλιδα.

    Οι... "οικονομολόγοι" - δημοσιογράφοι της φυλλάδας αυτής, αφού συμβουλεύτηκαν συγκεκριμένους "οικονομολόγους" - ηθοποιούς, "οικονομολόγους" - τραγουδιστές, "οικονομολόγους" - συνδικαλιστές
    και λοιπούς ξερόλες αποφάσισαν ότι ο στόχος είναι ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ...

    Προφανώς αυτοί θα τα έκαναν ΟΛΑ καλύτερα και θα στεκόταν σούζα οι δανειστές μπροστά τους !!

    Τέλος πάντων...
    Για την ώρα μας έσωσε η κυβέρνηση Σαμαρά και μένει να διαπιστώσουμε για πόσο καιρό μας έσωσε.

    Γιατί αν μας έσωσε όπως μας έσωζε ο Γ.Α.Π πρίν λίγο διάστημα.......ΓΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση