GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πέρασε η πρόταση Τσίπρα περί εξεταστικής για το Μνημόνιο

Δεν πέρασε η πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής με αντικείμενο τη διερεύνηση...

Δεν πέρασε η πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής με αντικείμενο τη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στην προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Από τους 286 βουλευτές που ψήφισαν, υπέρ της πρότασης ψήφισαν 119 και κατά της πρότασης 167. Κανένας δεν ψήφισε «παρών».

4 σχόλια

  1. νύσταζε ο τσίπρας ....χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ΝΔ στην αντιπολίτευση είχα διατυπώσει και εδώ την άποψη ότι η δέσμευση περί Εξεταστικής είναι λάθος. Εξεταστικές γίνονται για αναζήτηση ΠΟΙΝΙΚΩΝ ευθυνών.

    Το ξέρω και το ξέρετε ότι ποινικές ευθύνες και αν ακόμα υπάρχουν είναι αδύνατον να αποδειχθούν. Ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του εγκλημάτησαν κατά της χώρας κάνοντας απολύτως ηλίθιες επιλογές πριν καν ανέβουν στην εξουσία.
    Ως κυβέρνηση τις συνέχισαν αλλά μια Εξεταστική δεν θα κατέληγε πουθενά.
    Ή
    μάλλον θα κατέληγε σε καμμιά δεκαριά διαφορετικά πορίσματα.

    Ακόμα και σε ένα Ειδικό Δικαστήριο να έφθανε η υπόθεση (εξαιρετικά απίθανο) θα φθάναμε σε μια πανηγυρική αθώωση του Παπανδρέου, στην ηρωοποίηση του και όλοι πάλι θα μιλούσαν για κουκούλωμα. Το παιχνιδάκι με τις Εξεταστικές Επιτροπές πρέπει να σταματήσει. Μονάχα για κομματικά παιχνίδια προσφέρεται.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Σταθάς, ο Ταμήλος, ο Τατσόπολος,
    ο Κασιδιάρης, ο Δημαράς, ο Χαικάλης, ο Πάντζας, ο Μιχελογιαννάκης κλπ ΝΟΥΜΕΡΑ, σε καθήκοντα δικαστού!!!
    Ας γελάσω !!!!

    Πέραν αυτού σήμερα έχουμε μια τρικομματική Κυβέρνηση κι έχουμε το κεφάλι μας μόλις έξω από το νερό.
    Μια Εξεταστική εκ των πραγμάτων θα την διέλυε. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.

    Αν η ΝΔ ήταν αυτοδύναμη τότε μόνο θα μπορούσε κάποιος να απαιτήσει να τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση (που επαναλαμβάνω και πάλι κακώς την ανέλαβε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω κρατουσαν τη λιστα και εκβιαζαν
    ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαμογια θα ερθει η ωρα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση