GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα ΤΩΡΑ: Ένταση και επεισόδια στο κέντρο...

19:33 Στην Γούναρη έχουν μεταφερθεί τα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Πάτρας. Νεαροί που ανήκουν στον αντιεξο...



19:33 Στην Γούναρη έχουν μεταφερθεί τα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Πάτρας. Νεαροί που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο πετούν βόμβες μολότοφ ενώ έχουν βάλει και φωτιά σε κάδους. Η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων από τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε δυσφορία ένας πολίτης που μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
19:23 Ομάδες νεαρών, που βρίσκονται στην «ουρά» της πορείας, πέταξαν μολότοφ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες των ΜΑΤ ανταπάντησαν με δακρυγόνα σε μια προσπάθεια να σπάσουν το συγκεκριμένων μπλοκ.
Πηγή 19:15 Ένταση και επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της πορείας που ξεκίνησε από το Παράρτημα. Ομάδα νεαρών προκάλεσε φθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έσπασε τζαμαρίες σε υποκατάστημα Τράπεζας.
18:55 Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι δύο πορείες που διοργανώνονται στην Πάτρα από το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ, με αφορμή τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου. Και οι δύο συγκεντρώσεις είναι αρκετά μαζικές ενώ υπάρχει παλμός και οι συμμετέχοντες φωνάζουν συνεχώς συνθήματα.
18:24 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα και η συγκέντρωση που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και φοιτητικοί σύλλογοι. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίε, μέλη της ΠΑΣΠ κατευθύνονται προς το μνημείο Τεμπονέρα για να καταθέσουν στεφάνι. Συγκέντρωση πραγματοποιούν και άτομα που ανήκουν στον Αντιεξουσιαστικό χώρο. Μέχρι τώρα στο κέντρο της πόλης επικρατεί ηρεμία.
18:12 Μεγάλη είναι έως αυτή την ώρα η προσέλευση του κόσμου στην συγκέντρωση που πραγματοποιεί στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας το ΠΑΜΕ, το ραντεβού για την οποία είχε δοθεί στις 18:00.
15:44 Με δυο πορείες που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Πάτρα.
Η πρώτη πορεία διοργανώνεται απο το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και τους φοιτητικούς συλλόγους, στις 18.30, η οποία θα ξεκινήσει μπροστά απο το παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου και η δεύτερη από το ΠΑΜΕ με σημείο εκκίνησης στις 18:00 στην πλατεία Γεωργίου.
Οι πορείες θα περάσουν και από το Μνημείο Τεμπονέρα που άγνωστοι ανεγκέφαλοι βεβήλωσαν χθες.
Φρούρια θυμίζουν τα τραπεζικά υποκαταστήματα στο κέντρο της Πάτρας. Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων έχουν λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας, με σκοπό να αποτρέψουν τυχόν επίθεση από μερίδα διαδηλωτών, κατά τον εορτασμό της αυριανής επετείου για τη εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το thebest.gr από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Γεωργίου, όλη πρόσοψη της τράπεζας έχει «ντυθεί» με λαμαρίνες, ακόμη και το ΑΤΜ.
Ανάλογα μέτρα έχουν ληφθεί και στα υποκαταστήματα της Κύπρου, της Γενικής, και της Εμπορικής, που βρίσκονται στο κέντρο από όπου θα περάσει η πορεία.
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση