GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός από μασάζ το ινστιτούτο αισθητικής στην Χαριλάου προσέφερε και… καυτές απολαύσεις

Το ινστιτούτο αισθητικής και μασάζ στην περιοχή της Χαριλάου αποτελούσε την νόμιμη βιτρ...


Το ινστιτούτο αισθητικής και μασάζ στην περιοχή της Χαριλάου αποτελούσε την νόμιμη βιτρίνα, που έκρυβε την παράνομη λειτουργία ενός οίκου ανοχής, τον οποίο επισκέπτονταν δεκάδες πελάτες μετά από τηλεφωνικά ραντεβού που έκλειναν…
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι συνελήφθη στην περιοχή Χαριλάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, μία 41χρονη Ελληνίδα, ενώ αναζητείται 47χρονη ιδιοκτήτρια του χώρου, που όπως αποδείχθηκε χρησιμοποιούταν παράνομα ως οίκος ανοχής. Συγκεκριμένα, η 41χρονη ως υπεύθυνη ινστιτούτου μασάζ, χώρος που διαπιστώθηκε ότι ουσιαστικά λειτουργούσε σαν παράνομος οίκος ανοχής, κανόνιζε τηλεφωνικά ερωτικά ραντεβού και διευκόλυνε την ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση μιας 29χρονης Ελληνίδας.
Σε βάρος της 29χρονης γυναίκας βεβαιώθηκε παράβαση, διότι εκδιδόταν χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να είναι εφοδιασμένη με τη σχετική άδεια.
Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 47χρονης ιδιοκτήτριας του χώρου, η οποία τον παραχώρησε στην 41χρονη για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
Η 41χρονη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
 

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδιά, ένα "πήδημα" μας έχει μείνει (ενώ μας "πηδάνε" κάθε μέρα και περισσότερο) και πάτε να το...κλείσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση