GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκστρατεία Σαμαρά για προσέλκυση επενδύσεων

Προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά γίνεται η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και...

Προσωπικό στοίχημα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά γίνεται η προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η οικονομία.
Η προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ στις 26 και 27 Νοεμβρίου και η πρόθεση του κ. Σαμαρά να μεταβεί σε Ρωσία και Κίνα στις αρχές του 2013 είναι οι τρεις στόχοι της παγκόσμιας περιοδείας του πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα, κλιμάκια με κορυφαίους υπουργούς και αρμόδιους φορείς θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο εξωτερικό για να προσελκύσουν επενδύσεις.
Όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, οι επαφές στο Κατάρ είναι το πρώτο κρίσιμο τεστ. Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί και θα συζητήσει θέματα επενδυτικού ενδιαφέροντος με τον εμίρη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί και τους αξιωματούχους του. Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης και οι υφυπουργοί κ. Νότης Μηταράκης και Μ. Παπαγεωργίου.
Το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί οι δύο επόμενοι σταθμοί της επενδυτικής εκστρατείας να είναι σε Κίνα και Ρωσία γι’ αυτό και γίνονται προσπάθειες να κλείσουν οι ημερομηνίες στις αρχές του 2013. Και οι δύο χώρες διατηρούν καλές σχέσεις με την Ελλάδα και ο πρωθυπουργός θα επιθυμούσε να συσφιχθούν με στρατηγικής σημασίας συνεργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση