GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ"

Καζάνι που βράζει είναι η βάση της Ν.Δ. με τους βουλευτές να εισπράττουν την δυσαρέσκεια...


Καζάνι που βράζει είναι η βάση της Ν.Δ. με τους βουλευτές να εισπράττουν την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων.
Δύσκολο το έργο του Μανώλη Κεφαλογιάννη αυτό το χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί τοπικοί παράγοντες και πρόεδροι ΝΟΔΕ, καθημερινά σχεδόν παλεύουν για να μην χάσουν στελέχη τους που αποφασίζουν να αποστασιοποιηθούν ή να διαφοροποιηθούν από τις γραμμές της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας ότι η πολιτική λιτότητας δεν μπορεί να τους «πείσει».
Τα παράπονα εισπράττει τόσο ο κ. Κεφαλογιάννης, που ήδη σχεδιάζει επαφές και περιοδείες στη χώρα, αλλά και οι βουλευτές που τα μηνύματα που παίρνουν από τις περιφέρειές τους είναι … θολά, αν όχι αρνητικά.
"Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ" προειδοποιούν στελέχη της Ν.Δ. από την Βόρεια Ελλάδα...
thestival.gr

5 σχόλια

  1. Ο ποιος; Αυτός που είναι στη "λίστα Λαγκάρντ" ο ίδιος, η γυναίκα του και η πεθερά του; (αλλά δεν φοβάται, γιατί είναι στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, οπότε αυτός ο ίδιος θα κληθεί να ελέγξει τον εαυτό του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέες περικοπές στις δαπάνες της Βουλής ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης!!!!!!!

    Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε, ότι .... μειώνεται κατά 50% η αποζημίωση των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Επιτροπών και συνεπώς η αποζημίωσή τους διαμορφώνεται στα 75 ευρώ από 150 ευρώ που ήταν το 2012.

    Επίσης μειώνονται κατά 35%, από 40%, οι αποδοχές των συνεργατών των βουλευτών.

    ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΡΑΣΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ.ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ
    ΚΑΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ Ο ΓΥΠΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΜΠΩΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΟΥΤΡΑ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ .ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουλευτές:Υποκρίνονται ότι κάνουν περικοπές στους εαυτούς τους!

    Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της η Βουλή παρουσιάζει ως… «επίτευγμα» όχι την κατάργηση της αποζημίωσης των βουλευτών για την «εργασία» τους στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές αλλά τη… μείωση της στα 75 ευρώ ανά συνεδρίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ GPO ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΩΛΟΛΟΥΜΠΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση