GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάντε «ησυχία» και ακούστε προσεκτικά…

Το πολιτικό σύστημα ασθενεί εδώ και χρόνια και φαίνεται ότι ο ιός επεκτάθηκε θανατηφόρα. Φαίνεται ότι οι αρκετοί σεισμοί το τελευταίο δ...

Το πολιτικό σύστημα ασθενεί εδώ και χρόνια και φαίνεται ότι ο ιός επεκτάθηκε θανατηφόρα. Φαίνεται ότι οι αρκετοί σεισμοί το τελευταίο διάστημα στην χώρα ταρακουνούν την κυβερνητική σταθερότητα.
Η κυβερνητική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποσύνθεση. Ουσιαστικά η χθεσινή ψηφοφορία απέδειξε πως τουλάχιστον αυτή την περίοδο τα πάντα εξαρτώνται …
από το θέμα της ψηφοφορίας. Κυβερνητική γραμμή δεν υπάρχει.
Οι αποκρατικοποιήσεις πέρασαν με λιγότερο από 148 ψήφους.
Την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, γεγονός που απειλεί ευθέως την κυβερνητική συνοχή με δεδομένη την άρνηση ψήφισης των μέτρων από τη ΔΗΜΑΡ.
Το πολιτικό πρόβλημα γιγαντώνεται, όταν ακούει κανείς από ηγετικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πως «δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν». Αυτό δήλωσε σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε πρωινή εκπομπή. Προς τι τότε ο ντόρος για ανατροπή της συγκυβέρνησης;
Αγαπητοί φίλοι, όπως καταλαβαίνετε, η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική κρίση. Όχι μόνο λόγω διαφθοράς, κάκιστου οικονομικού, πολιτικού και γεωπολιτικού σχεδιασμού καθώς και ανώριμου συνδικαλισμού. Το χειρότερο απ’ όλα είναι, πως δεν φαίνεται στον ορίζοντα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ορατή εναλλακτική λύση. Οι νέοι κομματικοί συνδυασμοί που, υποτίθεται είναι στα σκαριά, εφόσον συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία και λογική, δεν θα επιτύχουν απολύτως τίποτα.
Οπότε εφ” εξής βαδίζουμε στο άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα χρειάζεται στροφή 180 μοιρών. Βέβαια πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το κοινωνικοπολιτικό τοπίο από την μαυρίλα των τελευταίων δεκαετιών. Ίσως τώρα με την κρίση, το ζήσουμε κι αυτό. Ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα όργανα. Κάντε «ησυχία» και ακούστε προσεκτικά…
ΠΥΓΜΗ.gr
kafeneio-gr.blogspot.com

5 σχόλια

  1. Η παπαριά της ημέρας -Κωνσταντοπούλου:
    Η λίστα Λαγκάρντ ίσως αγοράστηκε, τα απόρρητα κονδύλια αυξήθηκαν 100 εκατ. ευρώ.

    [Οι άλλες χώρες αγόρασαν τη λίστα για 2,3 άντε 5 εκ ευρώ και εμείς μπορεί να τα αγοράσαμε για 50 εκ... μας λέει ο αλογομούρα!

    Έτοιμη κι αυτή να κυβερνήσει..!!]



    Τα πήρε στο κρανίο η Ρένα Δούρου με τις δηλώσεις Λαφαζάνη και επενέβη με εκκωφαντικό τρόπο.

    Ρένα Δούρου: Δεν ξέρω τι λένε οι σύντροφοι, εγώ πάντως ετοιμάζομαι για ΥΠΕΞ...
    Μου τον ..ακούμπησε και ο Τσάβες.

    Οι υπόλοιποι το ξέρουν, ότι εσύ είσαι έτοιμη κορίτσι μου;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κόνραντ Αντενάουερ ή πιό σωστά Άντεναουερ ήταν καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας και δήμαρχος της Κολωνίας.

    Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ίδρυμα στο όνομα του, ΕΚΕΊ έχουν κάνει εκπαιδεύσει οι ΝΕΟ δημοσιογράφοι ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ έχουν πάρει εργολαβία με μερικούς πολιτικάντηδες να τρομάξουν τον Ελληνα συνάδελφο τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ..

    Η Ο.Π.Λ.Α έχει ΤΟ ΣΙΝΤΙ , όμως εμείς δεν θα πούμε ονόματα ΠΟΤΕ γιατί θα κάψουμε την ερευνα μας.. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ ( Η καθυστέρηση στην δημοσιοποίηση της λίστα , ήταν για να ξεπλυθούν ΟΝΌΜΑΤΑ ) από αυτό εδώ το μικρο σαιτ το είχαμε επισημάνει και στον
    κ. Βαξεβάνη ο οποίος πήρε ένα στικακι από μυστικές υπηρεσίες η οποίες έβγαλαν κάποια ονόματα τα οποία ήταν για το θεά Αθηνε ξέρουν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ ΚΑΜΙΆ ΤΡΆΠΕΖΑ ,ΑΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ , ο κ. Βαξεβάνης έκανε ότι κάθε δημοσιογράφος ΟΜΩΣ δεν ΕΊΝΑΙ αυτή Η ΛΊΣΤΑ ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΣΑ..

    Η Ο.Π.Λ.Α...
    Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε «ησυχία» και ακούστε προσεκτικά…
    _______________________________
    O Καπετάν Στρατούλης κουρδίζει τους ηλίθιους:
    Θα διαγράψουμε το χρέος αν δεν περάσουν τα μέτρα..!!

    Την ώρα που ο Λαφαζάνης δήλωνε στο ένα κανάλι ότι δεν μπορούν να κυβερήσουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
    ο Στρατούλης στο διπλανό, μας διέγραφε όλο το χρέος...

    Μιλάμε για τσίρκο κανονικό

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΟΛΛΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ,Η,ΟΧΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα τραγουδας η οχι ,το ποτε θα κανει ξαστερια. και το αερα αερα να?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ΠΗΡΑΤΕ όλα, τα ΚΛΕΨΑΤΕ όλα, τα ΧΑΛΑΣΑΤΕ όλα, εσείς, των ονείρων οι παγκοσμιοποιημένοι τρομοκράτες.

    Πατρονάρετε την απομυθοποίηση, εν ονόματι του πραγματισμού της στενοκεφαλιάς σας και της μονοσήμαντης σκέψης σας.

    Και αφήσατε ξυλάρμενο τον άνθρωπο, μέσα στον ωκεανό του παγκοσμιοποιημένου τίποτα.


    Νάτοι, έρχονται, οι παγκοσμιοποιημένοι νεοφιλελεύθεροι, ψευδώνυμοι, δυσώνυμοι πλέον, σοσιαλιστές, τυμπανιστές του Ευαγγέλου, τυμπανίζοντας το πένθιμο εμβατήριο του θανάτου του εμποράκου.

    Της κλοπής του μισθού του υπαλληλάκου και της σύνταξης του απόμαχου της ζωής.

    Νάτοι, έρχονται, οι προγραφείς τεχνοκράτες.Οι ληξίαρχοι των ημερών μας.


    Ταπεινώνουν έναν λαό, στερώντας του τις κοινωνικές του κατακτήσεις.

    Το δικαίωμά του στη δουλειά. Τον βρίζουν και τον ταπεινώνουν οι στρουθοκαμήλες της Ευρώπης και τα ντόπια κυβερνητικά σφουγγοκώλια τους.

    ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ όλα τα υπάρχοντά μας, αντί πινακίου φακής, στις άπληστες αγορές και επί την Πατρίδα μας βάλατε κλήρον. Και το αντίτιμό το καταχραστήκατε.

    Και ξεπουλάτε τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εν ονόματι της πατριδοφροσύνης σας. Βδελυροί κακοπάτριδες. Αισχροί πατριδέμποροι, που πουλάτε κούφιο πατριδιλίκι.

    Α' ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ..
    Ελευθέριος Ανευλαβής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση