GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας Κίμι ήρθε απόψε από τα παλιά…

Στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι ο Κίμι Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη μετά από τρία χρόνια, δύο μήνες και πέντε ημέρες, σε έναν από τους π...

Στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι ο Κίμι Ραϊκόνεν πήρε τη νίκη μετά από τρία χρόνια, δύο μήνες και πέντε ημέρες, σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της σεζόν!
Ανάβει η μάχη του τίτλου με τον Φερνάντο Αλόνσο να πλασάρεται στη δεύτερη θέση και να μειώνει τη διαφορά του στους 10 βαθμούς από τον τρίτο και εντυπωσιακά γρήγορο Σεμπάστιαν Φέτελ που κέρδισε 21 θέσεις!
Μεγάλος άτυχος ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος εγκατέλειψε. Και όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά μέρος στο θρίλερ θα πάρει και ο Κίμι Ραϊκόνεν, δεδομένου ότι με τη νίκη του στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι έχει μαθηματικές ελπίδες στη διεκδίκηση του τίτλου.
Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus πήρε την πρώτη του νίκη της σεζόν στην πίστα Yas Marina. O “Iceman” πραγματοποίησε εκπληκτική εκκίνηση, εκμεταλλευόμενος ωστόσο τον απογοητευτικό τρόπο με τον οποίο εκκίνησε ο Μαρκ Γουέμπερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση