GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο Βοσκόπουλος – Γκερέκου;...

Πολύ κοντά στο διαζύγιο είναι το λαμπερό ζευγάρι Βοσκόπουλος – Γκερέκου μετά απο 16 ολόκληρα χρόνια και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί. Όλα...


gkere 300x180 Ένα βήμα πριν το διαζύγιο Βοσκόπουλος   Γκερέκου   Σε κακή κατάσταση ο ΤόληςΠολύ κοντά στο διαζύγιο είναι το λαμπερό ζευγάρι Βοσκόπουλος – Γκερέκου μετά απο 16 ολόκληρα χρόνια και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί.
Όλα ξεκίνησαν μετά ένα δημοσίευμα του περιοδικού CIAO που επιμένει ότι η κρίση στον γάμο τους έχει ενταθεί και ότι πλέον βρίσκονται σε διάσταση. Μια φήμη που ωστόσο έχει ακουστεί ξανά και στο παρελθόν.
Την διαφορά σε αυτή την περίπτωση έρχεται να κάνει ο ανιψιός του Τόλη Βοσκόπουλου, Τόλης Παστός, που βγήκε και μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνοντας πως: «Ξέρω ότι μένουν χώρια. Ο ένας στην Κέρκυρα και ο άλλος στην Γλυφάδα. Είναι κάτι που έχω μάθει από συγγενείς και γνωστούς. Λόγω της ιδιότητας που έχει τώρα η Άντζελα, μάλλον το έχουν κρύψει».
Συγκεκριμένα όσον αφορά τον Τόλη Βοσκόπουλο και την (κακή) κατάσταση που βρίσκεται, ο ανιψιός του σχολιάζει: «Δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση. Άμα δεν είναι στα καλά του, δεν πάει πουθενά αυτός. Ο Βοσκόπουλος όταν έχει στεναχώριες δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν μιλάει πουθενά».
Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Άντζελα Γκερέκου έκανε φέτος μόνη καλοκαιρινές διακοπές. Μια ακόμη ένδειξη, σύμφωνα με τον Παστό, ότι τότε ήταν που ήρθε χρονικά το τέλος της σχέσης «Έχω ακούσει ότι είναι χώρια. Πρέπει να είναι από το καλοκαίρι. Δεν θέλει να το δημοσιεύσει επίσημα».
Πάντως το ρεπορτάζ τονίζει επίσης (στο τέλος του) πως άτομα από το περιβάλλον της Γκερέκου διαψεύδουν τις φήμες και τονίζουν ότι η Άντζελα όντως περνάει πολύ χρόνο στην Κέρκυρα, λόγω όμως υποχρεώσεων.

2 σχόλια

  1. Τον πουλο Τολη, σιγα μην σε γεροκομισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορω με αυτη την γκομεναρα πως συμβιβαστηκε να την γ...ει αυτος ο αρχιμαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση