GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριχουάνα… νον-στοπ!

Την Τρίτη, οι Αμερικανοί ψήφισαν για την εκλογή προέδρου, όμως στο ψηφοδέλτιο, υπήρχαν και άλλα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, η νομιμο...

Την Τρίτη, οι Αμερικανοί ψήφισαν για την εκλογή προέδρου, όμως στο ψηφοδέλτιο, υπήρχαν και άλλα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, η νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης για ιατρικούς και για ψυχαγωγικούς λόγους.
Στο Κολοράντο και στην Ουάσιγκτον, οι χρήστες κάνναβης πανηγυρίζουν, καθώς, από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να ανησυχούν μήπως κάποιο όργανο της τάξης τους τσακώσει με το «χόρτο» στην τσέπη.
Οι δύο πολιτείες είναι αυτή τη στιγμή οι μόνες που επιτρέπουν τη χρήση κάνναβης για ψυχαγωγία. Συνολικά 17 πολιτείες έχουν πει «ναι» στη συνταγογράφηση κάνναβης για ιατρικούς λόγους.
Και κάπως έτσι, το Κολοράντο και η Ουάσιγκτον θα γίνουν δημοφιλέστατοι τουριστικοί προορισμοί!
 Μαριχουάνα... νον στοπ!

1 σχόλιο

  1. ΤΟLAXSTON GIA ψυχαγωγικούς λόγους !!!edo alli istoria !!!pinikopisi sto full!!!na fane oloi!!!sistima!!!exousia!!!kai paranomia!!!ena doxeio !oloi tous!!kai apo pano!!!O......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση