GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάουντερ: «Εντελώς παράλογο» το κούρεμα του ελληνικού χρέους

«Εντελώς παράλογο» χαρακτήρισε το κούρεμα του ελληνικού χρέους, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χριστιανοδημοκρατών / Χριστιανο...


«Εντελώς παράλογο» χαρακτήρισε το κούρεμα του ελληνικού χρέους, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χριστιανοδημοκρατών / Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) Φόλκερ Κάουντερ, υπενθυμίζοντας πως οι Έλληνες οφείλουν να πληρώσουν τα χρέη τους.
«Οι Έλληνες υποσχέθηκαν να πληρώσουν τα χρέη τους και έτσι πρέπει να γίνει», τονίζει ο Φόλκερ Κάουντερ, σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Bild», η οποία κάνει σήμερα λόγο για διένεξη στο εσωτερικό της CDU, με αφορμή τις δηλώσεις του Γερμανού Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση Γκούντερ Έτινγκερ που χαρακτήρισε «αναπόφευκτη» μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Ο κ. Κάουντερ περιγράφει ως «εντελώς παράλογο» ένα «κούρεμα» του χρέους το οποίο θα έθιγε τους δημόσιους πιστωτές. «Θα αποδυνάμωνε συνολικά την μεταρρυθμιστική βούληση των ευρωπαϊκών κρατών. Οι Έλληνες υποσχέθηκαν να πληρώσουν τα χρέη τους και έτσι πρέπει να γίνει», είπε.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση