GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δούρου: Το μόνο που δεν είπαν προεκλογικά ήταν ότι ο Τσίπρας θα π.... τις γυναίκες σας!

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό GQ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου θέλησε να τονίσει με εμφαντικό τρόπο τον πόλεμο που δέχθηκε το ...

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό GQ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου θέλησε να τονίσει με εμφαντικό τρόπο τον πόλεμο που δέχθηκε το κόμμα της προεκλογικά για να μην κερδίσει τελικά τις εκλογές. Πάνω στην κουβέντα λοιπόν, η βουλευτής είπε:
"Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας". H ακριβής φράση της Δούρου ήταν "Π.χ. ΟΚ. Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί". Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη για τα αγγλικά της, όμως εκείνος με τα πολλά το νόημα το έπιασε.
Όπως αναφέρουν τα parapolitika, η κ. Δούρου αναφέρθηκε επίσης και στο επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη τονίζοντας:
"Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι, για μέρες μετά, αυτό το γαμ@μ$ν* κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα μίντια και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο παίχτηκε μέχρι και στο Τόκυο". Όσο για τους λόγους που ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαγριώθηκε μαζί της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής:
"Το πρόβλημά του είναι ότι είμαι ξανθιά, νέα και πολιτικός. Μην ξεχνάτε ότι οι νεο-ναζιστικές οργανώσεις, σχετικά με τις γυναίκες, θεωρούν ότι πρέπει να είναι μητέρες".

3 σχόλια

  1. όχι όλες, τις μισές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος απο…ΠΡΩΚΤΙΚΟ σεξ, μπορουν να παραγουν και πολιτικη στον ΣΥΡΙΖΑ ;

    «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».
    Αυτό δήλωσε η Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, δημοσιογράφο του Αμερικάνικου GQ, που της πήρε συνέντευξη στα πλαίσια θέματος με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση-Η πτώση της Ελλάδας». Είπε κι άλλα, μεταξύ αστείου και σοβαρού θέλοντας να δείξει ότι κατηγορούν άδικα τον Τσίπρα και τρομοκρατούν έτσι το λαό.

    Όμως, όταν αυτή η δήλωση...βγαίνει λίγες ημέρες μετά από την περίφημη δήλωση Τατσόπουλου για τη μισή Αθήνα, τότε δικαιωματικά μπορούμε να πούμε ότι έχουν κάποιο πρόβλημα… σεξουαλικού τύπου στην Κουμουνδούρου.

    Να είναι τόσο θερμοί εραστές, να εμφανίζονται cool για να κάνουν εντύπωση, ή άραγε να έχουν πρόβλημα στέρησης;

    Ακόμη και χάριν αστεϊσμού δε μπορεί να λες ανοησίες. Κάποτε πρέπει να το καταλάβουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και να λειτουργήσουν ως σοβαρό κόμμα κι όχι ως παρεούλα στο Λύκειο που λέει και καμιά ανοησία για να περάσει η ώρα.

    Είναι αξιωματική αντιπολίτευση και πρέπει να παράγουν πολιτική, κι όχι σχολική εορτή να καπνίζουν κανένα τσιγαράκι και να μιλάνε για το σεξ και μάλιστα όχι το δικό τους, αλλά των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ___________________________
    Τυπικό νεοελληνικό σύνδρομο
    η υπερβολική ενασχόληση με το “πουλί” (ως όργανο και ως σύμβολο status).
    Τυχαίο ότι δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα η λέξη “μαλάκας”;


    Να προσεχει τα Σεξιστικα ο ΨωλοΣυριζα, γιατι ισως παρεξηγησουν οι Ισλαμιστες Λαθρο που αβανταρει.
    Και μετα θα πεσει πολυ φαπα, οπως καταλαβαν απο πρωτο χερι κατι Ανταρσυες+ Νεοι Ψυριζα, που πηγαν να το παιξουν Αθεοι σε συγκεντρωση Λαθρο στην Αθηνα. Ακομα θυμομαστε τα ματωμενα, απ τις γροθιες των Λαθρο, προσωπα τους…!

    Και μετα πολυ κλαμα και φρασεις του στυλ….. ”μα αφου εμεις τους αγαπαμε, αυτοι γιατι μας πλακωσανε
    -γαμήσανε”.

    Εμ , ελα μου ντε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση