GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πέρασαν οι εποχές που οι χώρες συσσώρευαν χρέη»

Όλα τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, περιλαμβανομένων της Γερμανίας και της Γαλλίας, οφείλουν να καταβάλουν μεγαλύτερες προσπάθειες εάν θέλο...

Όλα τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, περιλαμβανομένων της Γερμανίας και της Γαλλίας, οφείλουν να καταβάλουν μεγαλύτερες προσπάθειες εάν θέλουν να διατηρήσουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών τους, υπογράμμισε ο Γιοργκ Άσμουσεν, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Στο πλαίσιο ομιλίας που παραχώρησε ο κεντρικός τραπεζίτης στο Βερολίνο, σημείωσε, επίσης, πως «οι εποχές που τα κράτη συσσώρευαν χρέη για να χρηματοδοτήσουν κοινωνικές δαπάνες έχουν περάσει. Εάν επιθυμούμε να διατηρήσουμε τα σημερινά βιοτικά επίπεδα πρέπει να τα κερδίσουμε με αύξηση της παραγωγικότητας, περισσότερη καινοτομία και σκληρότερη δουλειά».

1 σχόλιο

  1. Βρε καραγκιόζη πόσοι δήμοι είναι καταχαρεμενοι στην Γερμανία;;;

    Και επειδή εδώ τα παπαγαλάκια τον ΜΜΕ δεν λένε τίποτα θα πω είναι πάρα πολλοί , έτσι σκέφτηκαν -Καλλικράτη-αδελφοποίησης δήμων ..

    40 Δήμοι απειλούντε ΜΟΝΟ στην Γεράνια για κατάρρευση, έτσι O ES-ES Γερμανός σκέφτηκε ΓΙΑΤΊ να μην μας πληρώσουν τα χρέη μας οι Ελληνικοί δήμοι; Και ήλθε ο ΦΟΥΧΤΕΛΑΚΗΣ ( ΑΚΟΥΣ κύριε Εισαγγελατο;) ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ..


    Αν θες πληροφορίες πάρε τηλέφωνο να το μάθεις ΠΑΠΆΡΑ..



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση