GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κάνει «φασίνα» για να γλιτώσει τη φυλακή

Mπορεί να γλίτωσε της φυλακής τα σίδερα, αλλά καταδικάστηκε στο να βοηθάει τη μητέρα του στις δουλειές του σπιτιού. Και μπορεί να ακούγε...

Mπορεί να γλίτωσε της φυλακής τα σίδερα, αλλά καταδικάστηκε στο να βοηθάει τη μητέρα του στις δουλειές του σπιτιού. Και μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως πράγματι αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον 18χρονο Jamie Froom από τη Βρετανία.
Ο νεαρός που είχε ανάμειξη σε δύο ληστείες πριν από μερικούς μήνες, άκουσε τον δικαστή να του ανακοινώνει πως μέρος της ποινής του ήταν να στρώνει μόνος του το κρεβάτι του, να καθαρίζει το δωμάτιο του και να πλένει τα ρούχα και φυσικά να σέβεται και να ακούει τους γονείς του.
Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσφέρει 120 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ θα χρειαστεί να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης ουσιών για έξι μήνες, καθώς έκανε χρήση κάνναβης.
Ο 18χρονος παραδέχτηκε ότι η φυλάκιση θα ήταν η καταλληλότερη ποινή για την περίπτωση του, ενώ η μητέρα του ενέκρινε την απόφαση του δικαστή. Μάλιστα ο τελευταίος την εξουσιοδότησε να αναφέρει οποιαδήποτε άρνηση συμμόρφωσης του γιου της, ώστε να σταλεί στη φυλακή.
 Θα κάνει «φασίνα» για να γλιτώσει τη φυλακή
 Θα κάνει «φασίνα» για να γλιτώσει τη φυλακή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση