GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον πάγκο είχε τα λάχανα και στο ταβάνι… το χασίς

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι και συνέλ...


Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι και συνέλαβαν έναν 29χρονο, κοντά σε αποθήκη με αγροτικά προϊόντα που διατηρεί στο Νεοχωράκι Θηβών.
Σύμφωνα με το evianews.gr, σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 6 γραμμαρίων.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην αποθήκη του 29χρονου βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε ψευδοροφή και κατασχέθηκαν, επιπλέον δύο 2 νάιλον και δύο 2 χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 197 γραμμαρίων, την οποία ο δράστης προόριζε για διακίνηση σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση