GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο τροχαίο στα Χανιά με σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο. Στο Νοσοκομείο δύο άτομα

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στα Χανιά, δύο μέρες μόνο μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 16χρο...


Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στα Χανιά, δύο μέρες μόνο μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 16χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας εφήβων του Πλατανιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα προκλήθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, σε σημείο καρμανιόλα στον Άγιο Ματθαίο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δίκυκλο όχημα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα ένας 25χρονος και μια 35χρονη γυναίκα, ωστόσο ο νεαρός φέρεται να έχει χτυπήσει σοβαρά, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και τα πόδια.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
περισσότερα σε λίγο
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση