GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση Μπαν Γκι-μουν να σταματήσουν οι εχθροπραξίες

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-μουν κάλεσε σήμερα το Ισραήλ και τη Χαμάς να σταματήσουν την επικίνδυνη κλιμ...

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-μουν κάλεσε σήμερα το Ισραήλ και τη Χαμάς να σταματήσουν την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας για να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία στο ισραηλινό έδαφος και στις παλαιστινιακές περιοχές.
«Ο Γενικός Γραμματέας είναι ιδιαίτερα θορυβημένος για τη συνεχιζόμενη βία στη Γάζα και στο Ισραήλ και ανησυχεί βαθιά για το αυξανόμενο κόστος σε ζωές αμάχων», είπε ο εκπρόσωπός του Μάρτιν Νεσίρκι. «Οι επιθέσεις με ρουκέτες είναι απαράδεκτες και πρέπει να σταματήσουν αμέσως. Το Ισραήλ πρέπει να ασκήσει την μέγιστη αυτοσυγκράτηση».
Ο Νεσίρκι πρόσθεσε ότι ο Μπαν «σχεδιάζει να επισκεφθεί την περιφέρεια σύντομα». Διπλωμάτες των Ηνωμένων Εθνών έχουν πει ότι ο Μπαν πρόκειται να επισκεφθεί το Ισραήλ και την Αίγυπτο την επόμενη εβδομάδα.
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι ο Μπαν πρόκειται να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες τα παλαιστινιακά εδάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση