GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΣΑ: Ικανοποίηση, όχι όμως εφησυχασμός, μετά την καταψήφιση της διάταξης για τον ΕΟΠΥΥ

Πλήρη ικανοποίηση για την καταψήφιση των διατάξεων του νομοσχεδίου σχετικά με την ένταξη των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ εξέφ...


Πλήρη ικανοποίηση για την καταψήφιση των διατάξεων του νομοσχεδίου σχετικά με την ένταξη των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ εξέφρασε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Όπως είπε, «η καταψήφιση της εν λόγω διάταξης αποτελεί έμπρακτη καταδίκη της προσπάθειας που επιχειρήθηκε προκειμένου να παρακαμφθεί η διαδικασία της σύνταξης αναλογιστικής μελέτης σχετικά με τη βιωσιμότητα των επιμέρους ταμείων, την οποία ο ΔΣΑ έχει από καιρό θέσει σε εφαρμογή και αποτελεί, σύμφωνα με το νόμο, προϋπόθεση για τη σύννομη διευθέτηση του ζητήματος της τελικής διαστρωμάτωσης των κλάδων υγείας των ασφαλιστικών μας ταμείων», σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών «υποδέχεται ευμενώς την απόφαση της νομοθετικής εξουσίας και καλεί την εκτελεστική εξουσία να τη σεβαστεί απόλυτα και έμπρακτα, απέχοντας από τη μελλοντική κατάθεση ανάλογων διατάξεων που αποσαθρώνουν τα θεμέλια του κοινωνικού κράτους και πλήττουν τον ήδη σκληρά δοκιμαζόμενο μέσο ελεύθερο επαγγελματία και εν γένει Έλληνα πολίτη».
Καταλήγοντας, ωστόσο, ο πρόεδρος του ΔΣΑ τονίζει πως ο Σύλλογος «δεν εφησυχάζει έναντι των διαρκών εξελίξεων και δηλώνει ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αντιταχθεί σε κάθε εκ νέου προσπάθεια και παρέμβαση που θα ισοδυναμεί με νόθευση και υποβάθμιση των δικαιωμάτων των μελών του, κατά πλήρη καταστρατήγηση κάθε έννοιας λογικής και κοινωνικής δικαιοσύνης στο βωμό της εξυπηρέτησης αδιέξοδων «μνημονιακών» πολιτικών».

1 σχόλιο

  1. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση