GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εκ νέου ο Όσκαρ Νιμάγερ

Ο διάσημος βραζιλιάνος αρχιτέκτονας Όσκαρ Νιμάγερ, 104 ετών, διακομίστηκε εκ νέου στο νοσοκομείο Samaritano του Ρίου ντε Ζανέιρου λόγω α...

Ο διάσημος βραζιλιάνος αρχιτέκτονας Όσκαρ Νιμάγερ, 104 ετών, διακομίστηκε εκ νέου στο νοσοκομείο Samaritano του Ρίου ντε Ζανέιρου λόγω αφυδάτωσης και για να του τοποθετηθεί γαστρικός καθετήρας, όπως δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος του νοσοκομείου.
Ο Νιμάγερ «διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 2 Νοεμβρίου», σύμφωνα με την ίδια, δηλαδή σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας αφότου πήρε εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο στις 27 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του θεράποντος ιατρού του Φερνάντο Γκιόρουπ η κλινική εικόνα του Νιμάγερ σήμερα «είναι σταθερή».
«Είναι διαυγής και αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα λάβει εξιτήριο», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Ο Νιμάγερ, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, γνωστός για τα επιβλητικά κτίρια που έχει κατασκευάσει στη Μπραζίλια, είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο επί τρεις εβδομάδες τον Μάιο εξαιτίας μιας πνευμονίας και αφυδάτωσης.
Στη διάρκεια των τελευταίων ετών ο διάσημος αρχιτέκτονας, που έχει συμμετάσχει στην κατασκευή περισσότερων από 600 έργων σε όλο τον κόσμο, έχει νοσηλευθεί αρκετές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση