GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχαιρετισμός Γλέζου για τους Μηχιώτη – Μίσσιο

Για τον Χ. Μηχιώτη ο Μ. Γλέζος επισήμανε ότι «ήταν στην ομάδα εκείνη των συντακτών των τριών ‘Κ’, του Καδαθάκη, του Καραγιώργη και...


Για τον Χ. Μηχιώτη ο Μ. Γλέζος επισήμανε ότι «ήταν στην ομάδα εκείνη των συντακτών των τριών ‘Κ’, του Καδαθάκη, του Καραγιώργη και του Καραντώνη, που δημιούργησαν μια καινούργια αντίληψη για τη δημοσιογραφία», ενώ για τον Χρ. Μίσσιο τόνισε ότι «χρόνια ζήσαμε μαζί στις φυλακές. Η συμβολή του στις νέες ιδέες, στις νέες μη αγκυλωμένες ιδέες που δίνουν τα δόγματα, προσέφερε πάρα πολλά». Πηγή: left.gr

3 σχόλια

  1. Ρε Γλέζο που λες οτι κατέβασε την σβάστικα απο την Ακρόπολη. Γιατί έγινες στα τελαταίυα σου δωσίλογος??? Μήπως ήσουν και τοτε το ιδιο δωσίλογος..?? Τον ραιχενμπαχ τί τον ήθελες και τί είπατε στο σπίτι σου?? Οτι μην ομιλήτε για τα λεφτά??? συριζαίοι??? Να μας πείς τί είπατε με τον ραιχενμπαχ και τους κωλογερμανούς. Να μην εισαι δωσίλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεβεντομαλάκ@ς: Σε κάποιοι απ' τα παράλληλα σύμπαντα κατουρ@ω και λίγο, εδώ μόνο πηδάω !!!

    Τάδε έφη, Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας (λέει ότι είναι, θα τρίζουν τα κόκαλα του Καζαντζάκη) και βουλευτής του… αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ (εδώ θα τρίζουν τα κόκαλα του Λαμπράκη).
    Θα πρέπει να τον χαίρονται στην Κουμουνδούρου κι αν είναι δυνατόν, όταν γίνουν κυβέρνηση να τον κάνουν και υπουργό Πολιτισμού. Ή καλύτερα υπουργό Εσωτερικών αφού με τέτοιο… σουξέ θα λύσει και το δημογραφικό της χώρας.

    Προσοχή λοιπόν, όταν βλέπετε τον Τατσόπουλο να πηγαίνετε τοίχο – τοίχο.

    Αξιος ο μισθός του ως βουλευτή. Μπορεί να μην έχει κάνει ούτε μια ερώτηση στη Βουλή αλλά καταφέρνει να είναι στην επικαιρότητα με τις ανοησίες που λέει.

    Να τον χαίρεται ο Τσίπρας που τον επέλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τατσοπουλος ΤΩΡΑ....Συριζα και
    στην επαρχια: 25/11 Λάρισα, 30/11 Καρδίτσα, 2/12 Δομοκο 4/12 Γαστουνη 8/12 Ελασσονα 14/12 Κεφαλοβρυσο 15/12 Ανωγεια 17/12 Πορτο Λαγος 20/12 Κορδελιο και θ ακολουθησει και νέα ενημέρωση.


    Αποκλειστικό: “Πως δεν με πήδηξε ο Τατσόπουλος”......
    Η μοναδική Αθηναία, που δεν ..“ευλογήθηκε” απ' τον συγγραφέα, λέει το παράπονό της

    Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλάει σπάνια, αλλά όταν ανοίγει το στόμα του (το twitter του τέλος πάντων) λέει μεγάλες αλήθειες.
    Οπως σήμερα που αποκάλυψε ότι μπορεί η Χρυσή Αυγή να τον αποκαλεί gay, αλλά ο ίδιος έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα.
    Ολα τα θηλυκά δηλαδή (αν υποθέσουμε ότι πηδάει μόνο γυναίκες...), αν υπολογίσει κανείς ότι η μισή Αθήνα είναι άνδρες και η άλλη μισή γυναίκες. Υπήρξε ωστόσο και ένα θηλυκό που του ξέφυγε.

    Πρόκειται για την ογδοντάχρονη Κ.Δ., που δήλωσε αποκλειστικά στα Kamarinia: “Πήγα κι εγώ παιδάκι μου να με πηδήξει ο Τατσόπουλος αλλά δεν πρόκοψα. Είχε ουρά ένα χιλιόμετρο έξω απ' το σπίτι του και δεν είχα που να ξαποστάσω. Χάθηκε κι αυτός να βάλει ένα μηχάνημα με αριθμούς, όπως έχουν στις τράπεζες να παίρνουμε σειρά οι δόλιες;

    Φοβάμαι πως άμα συνεχιστεί αυτή η ιστορία, πρώτα θα με παραλάβει ο Χάρος κι ύστερα ο Πέτρος...”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση