GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα τα βρουν ή θα περάσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις;

Το ΔΝΤ εκτιμά ότι ακόμη δεν έχει διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και δεν έχει διασφαλιστεί η κάλυψη του χρηματοδοτικού...


Το ΔΝΤ εκτιμά ότι ακόμη δεν έχει διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και δεν έχει διασφαλιστεί η κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού το διάστημα 2014-2016.
Το μέλος του διευθυντηρίου της ΕΚΤ Γιοργκ Άσμουσεν υποστηρίζει ότι όλες οι πλευρές θα «πρέπει να μετακινηθούν» από τις θέσεις τους προκειμένου να επιτευχθεί μια λύση.
Σε συνέντευξή του προς τη σημερινή Bild, ο κ. Άσμουσεν διαμηνύει πως «το διακύβευμα είναι το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη». Στο αίτημα του ΔΝΤ για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους η ευρωζώνη και κυρίως το Βερολίνο λένε «όχι» και αντιπροτείνουν ένα μίγμα μέτρων, ή ημίμετρων, που κάτω από προϋποθέσεις θα μπορούσαν να καταστήσουν βιώσιμο το ελληνικό χρέος και να δώσουν απάντηση στο ερώτημα του χρηματοδοτικού κενού που συνεπάγεται η επιμήκυνση.
Γιατί δεν τα βρίσκουν οι Ευρωπαίοι; Ρωσία και Η.Π.Α. ζητούν άμεση λύση.
Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την τύχη της Ευρωζώνης και ποιος αποτελεί τον διπρόσωπο μπόγια της παγκόσμιας διαπλοκής; 
Ήρθε η ώρα για την σταδιακή διάλυση της Ευρωζώνης που θα φέρει το οικονομικό κραχ που τόσο επιθυμούν κάποιοι μεγάλο-ιδιώτες, προκειμένου να φέρουν την παγκόσμια λύση μέσω του χάους που θα επικρατήσει;
Οι εξελίξεις προδιαγράφονται αλματώδεις.
: Πυγμή 
Διαβάστε επίσης:
Φήμες για «μικρό» μνημόνιο για τα 10 δισ. που “θα καλύψουν τη βιωσιμότητα του χρέους”
fetcher 1155 Θα τα βρουν ή θα περάσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις;
fetcher 2120 Θα τα βρουν ή θα περάσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις;
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

3 σχόλια

  1. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΝΕΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
    10 ΚΑΙ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΧ

    Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2013.
    Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

    Με ιδιαίτερη περηφάνια ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Παναγιώτης Λαφαζάνης παρουσίασε τα νέα χαρτονομίσματα των 10 και 50 δισεκατομμυρίων δραχμών.

    Στην μια όψη του χαρτονομίσματος των 10 δις απεικονίζεται ο...
    Μανώλης Γλέζος να κατεβάζει την σημαία από την Ακρόπολη το 1941.

    Στην άλλη όψη απεικονίζεται ο Μανώλης Γλέζος μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να κατεβάζουν την σημαία από την Γερμανική πρεσβεία μετά την ογκώδη διαδήλωση του Μαϊου του 2013 ενάντια στην παρακράτηση της δόσης
    (λόγω της μονομερούς άρνησης της κυβέρνησης να πληρώσει το τοκογλυφικό χρέος των μερκελιστών εθνοπροδοτών γερμανοτσολιάδων), που τελικά οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση στην γενναία απόφαση αξιοπρέπειας να αποχωρήσει από το Ευρώ και την ΕΕ.

    Το χαρτονόμισμα των 50 δις απεικονίζει την μεγάλη συμβολική 20ήμερη κατάληψη της ΓΕΝΟΠ στο Κέντρο Διαχείρισης Ρεύματος της ΔΕΗ, τον Μάρτιο του 2013, που τελικά οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά.

    Στην άλλη όψη εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Χούγκο Τσάβες, ο Γιασέρ Αραφάτ, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο Εμιλιάνο Ζαπάτα, ο Κομμαντάντε Μάρκος, ο Νίκος Ζαχαριάδης και ο Μάο Τσε Τουνγκ να χαιρετίζουν, όλοι μαζί από μια εξέδρα, τους λαούς της υφηλίου σε παρέλαση.

    Η απουσία των μεγάλων ηρώων της ΕΣΣΔ σχολιάστηκε αρνητικά από την αξιωματική αντιπολίτευση με λιτή ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου Παναγιώτη Μεντρέκα: "Τον δρόμο στους λαούς των δείχνουν οι μεγάλοι ηγέτες Λένιν, Στάλιν, Μπρέζνιεφ.
    Οι ρεφορμιστές Συριζαίοι της κυβέρνησης για άλλη μία φορά προσβάλλουν το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα, που ξεχύνεται σαν ποτάμι.
    Στα τσακίδια τα νέα χαρτονομίσματα.

    Το ΚΚΕ απαιτεί την εισαγωγή των ρωσικών ρουβλιών ως εθνικό νόμισμα, για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος".

    Ο Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Στρατούλης απάντησε σε έντονο ύφος στην ανακοίνωση του ΚΚΕ, λέγοντας ότι οι προτάσεις του ΚΚΕ για σύνδεση με το σκληρό ρούβλι είναι συγκεκαλυμμένος νεοφιλελεύθερος μονεταρισμός.
    Ταυτόχρονα ανακοίνωσε ένα αυτόματο σύστημα αύξησης των μισθών, 100% κάθε Δευτέρα αντί για Παρασκευή, ώστε να μην εξανεμίζεται η αγοραστική δύναμη το Σαββατοκύριακο που τα καταστήματα είναι κλειστά.

    Τέλος, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την απόσυρση των χαρτονομισμάτων των 5, 10 και 20 εκατομμυρίων δραχμών, που είχαν ξεκινήσει να τυπώνονται τον Σεπτέμβριο του 2013, γιατί πλέον το κόστος του χαρτιού υπερβαίνει την αξία τους.

    Καλούνται όλοι οι πολίτες να τα επιστρέψουν στα κατά τόπους λαϊκά αστυνομικά τμήματα, προκειμένου να λάβουν κουπόνια τροφίμων ίσης αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EITE TA BΡOYN EITE ΔEN TA BΡOYN ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΤΕ ΤΕΛΟΣ.
    ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΕΥΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΝΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΖΑ .ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση