GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης ο Αντώνης Σαμαράς

Κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ενημέρωσε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup, ασκούν ...

Κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ενημέρωσε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup, ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Δεν χρειάζεται ο κ. Σαμαράς να συνεχίσει τη “σκληρή δουλειά” που μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Η προσήλωσή του στο μνημόνιο, η υποταγή του στους δανειστές και η απουσία της χώρας από τις συζητήσεις πάνω στα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα, αποτελούν το τρίπτυχο της στρατηγικής της ήττας και της υποτέλειας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και τονίζει ότι η μόνη ενότητα που αρμόζει σε αυτή την πολιτική είναι η ενότητα του λαού και της νεολαίας «για την ανατροπή των μνημονίων και τη χάραξη μιας νέας στρατηγικής που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες της κοινωνίας».
«Η επανεκκίνηση της οικονομίας μας δεν θα επέλθει με τα ευχολόγια του Σαμαρά, αλλά μέσω της στροφής στην πρωτογενή παραγωγή και την εκμετάλλευση των ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών, για τις οποίες δε λέει λέξη η συγκυβέρνηση», υπογραμμίζει από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή.
«Τα κόμματα της συγκυβέρνησης και της Ε.Ε. δεν αλλάζουν και οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να πιστεύουν στα παραμύθια τους, ούτε να τους ανέχονται», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση