GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα»

Τις έντονες αμφιβολίες του για την δυνατότητα της Ελλάδας να αποπληρώσει το σύνολο του χρέους της, εξέφρασε ο διαχειριστής της Pimco, Άν...

Τις έντονες αμφιβολίες του για την δυνατότητα της Ελλάδας να αποπληρώσει το σύνολο του χρέους της, εξέφρασε ο διαχειριστής της Pimco, Άντριου Μποσομγουόρθ, επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ίσως αναγκαστεί να δεχθεί απώλειες στα ελληνικά ομόλογα που κατέχει.
«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κανείς οποιοδήποτε τρόπο, οποιαδήποτε δυνατότητα για να αποπληρώσει η χώρα το χρέος της, χωρίς να λάβει περαιτέρω βοήθεια», σε συνέντευξη που παραχώρησε από τη Ρίγα της Λετονίας.
«Η Ελλάδα είναι αναξιόχρεα και θα χρεοκοπήσει. Το ερώτημα είναι πως και πότε θα το πραγματοποιήσει», συμπλήρωσε ο Μποσομγουόρθ, σύμφωνα με το Bloomberg.

5 σχόλια

  1. http://search.ft.com/search?queryText=Greece+Venizelos+

    Έχουμε γίνει ρεζίλι των σκυλιών, σε όλο τον πλανήτη. Γι' αυτό δεν τους έχουν τους πολιτικούς μας εμπιστοσύνη, και πηδάνε όμως εμάς.

    Δείτε στους Financial Times, τί γράφουν για τα δύο λουλούδια μας, τον φαύλο αντισυνταγματολόγο και τον άσχετο Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την εξαφανισθείσα λίστα Λαγκάρντ (διάβαζε CD Λαγκάρντ) για να καλυφθούν κάποιοι (κολλητοί τους???) φοροφυγάδες. Μάλιστα ισχυρίζονται οι Financial Times ότι αυτά τα δύο λουλούδια μας, κινδυνεύουν να παραπεμφθούν για σοβαρά αδικήματα.
    Δεν γνωρίζουν οι αφελείς ότι πριν προβούν στις έκνομες αυτές ενέργειες φρόντισαν προ ετών, οι ίδιοι, να νομοθετήσουν την ασυλία τους!!!!!!!!!!!!!!!!. Και την παραγραφή, με συντάκτη τον χοντρό. Οι αφελείς. Που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι Αγγλία ή Αμερική ωστε να καθίσουν οι απατεώνες στο εδώλιο. Τον κακό τους το φλάρο. Οι άσχετοι!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χώρα ρημάζεται κυριολεκτικά από ανίκανους, πασοκο-ληστές και απατεώνες και το πολιτικό σύστημα είναι κυριολεκτικά ξενόδουλο και διεφθαρμένο .

    Ντρέπομαι, γιατί το ΠAΣOK από κόμμα κοινωνικής δικαιοσύνης μετεξελίχθηκε σὲ «σοσια-ληστρικὸ συνονθύλευμα …

    Ντρέπομαι, γιατί ενώ ἡ ντόπια οικονομική ολιγαρχία εισφοροδιαφεύγει και φοροδιαφεύγει, τὸ άθλιο πολιτικό σύστημα περικόπτει απὸ τὸ πολυτεχνικό επίδομα 10 εὐρὼ και ενάμισι εὐρώ!!!

    Τα ψέμματα τελείωσαν για όλους τους πασοκό-ληστές…

    Βάλτε φυλακή τους κλέφτες και δημεύστε τις περιουσίες τους.

    Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να διασωθεί το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

    Η σαπίλα προχώρησε τόσο πολύ που δεν παίρνει επισκευή,παρά μόνο πλήρη αντικατάσταση.

    Η χώρα χρειάζεται βιολογικό καθάρισμα για να απαλλαγούμε από τα σαπρόφυτα που πίνουν το αίμα της χωράς ,εκμεταλλευόμενοι την ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΙΟΝ νομολογία ….


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπακωνσταντίνου: “Δεν έδωσα τη λίστα για να μην γίνουν εκβιασμοί”

    Ο πρώην υπουργός Οικονομικών πάντως, υπερασπιζόμενος από το δελτίο ειδήσεων του Mega τον εαυτό του, άφησε σαφείς αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον χειρισμό της υπόθεσης. «Μη με ρωτάτε εμένα τι έγινε με τη λίστα. Εγώ ήμουν αυτός που τη ζήτησε από τη Λαγκάρντ. Ρωτήστε τον διάδοχό μου (σ.σ.: τον Ευ. Βενιζέλο) τι έκανε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.


    Ο Βενιζέλος πήρα «ατύπως» ..κάποια στοιχεία και δεν ζήτησα επίσημα τη λίστα!

    Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος βάζουν και τον Ι. Διώτη στο θέμα.

    Από την πλευρά του ο κ. Διώτης, ο οποίος υποδεικνύεται ως ο τελευταίος παραλήπτης της λίστας στο ΣΔΟΕ, απάντησε διπλωματικά, συσκοτίζοντας περισσότερο την υπόθεση. «Αρχείο που να περιλαμβάνει ονόματα και θα μπορούσε να καταστεί αντικείμενο νόμιμης επεξεργασίας από δημόσια υπηρεσία δεν υπάρχει» είπε.

    Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των πολιτών με την περίφημη λίστα Ελλήνων καταθετών στην HSBC.

    Είναι κοινό μυστικό ότι η χώρα μας κυβερνάται από μια ολιγαρχία, αποτελούμενη από «βολικούς» και συστημικούς έτοιμους για τα πάντα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους ή πλέον την πολιτική επιβίωσή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συνταγματολόγος Κουραδομηχάνη … το "φαινόμενο" της οικονομολογίας ...και της συγκάλυψης

    Ο συνταγματολόγος, που στις δεκαετίες του αίσχους προστάτευσε όλους τους διεφθαρμένους, οι οποίοι απειλούνται από το Σύνταγμα, αλλά που κατά "σύμπτωση" δεν προστάτευσε ποτέ το Σύνταγμα από κανέναν από αυτούς.

    Ο συνταγματολόγος που έκανε το Σύνταγμα κουρέλι..

    Η δική του "επιστημοσύνη" είναι αυτή, που σήμερα μας οδηγεί στο χάος και τον όλεθρο.

    Με βάση το δικό του "νομοθετικό" έργο "απαλλάχθηκαν" όλων των ευθυνών οι εγκληματίες των Ολυμπιακών Αγώνων, του Χρηματιστηρίου, των δομημένων ομόλογων και των αρχηλαμόγιων ...

    Ο γνωστός μπουγατσολόγος, σαπιοκοιλιάς που παριστάνει τον συνταγματολόγο και εκτελεί χρέη νεκροθάφτη, είναι που ψήφισε νομοθετικές ρυθμίσεις για να απαλλάξει τους υπόλογους πολιτικούς που σκορπούν το δημόσιο χρήμα και βοήθησε δημοσυντήρητους επιχειρηματίες να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη.

    Αυτή η παραφουσκωμένη μαριονέτα, αυτό το απύθμενο τίποτα που εδώ και χρόνια μας πίνει το αίμα, έχει φτιάξει μία ασύλληπτη “οικογενειακή” περιουσία .

    O Βουβούζελος : Είναι ένας πολιτικός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου.

    Αυτός ο Αδηφάγος και όλη η συμμορία των Πασοκό-ληστών, που τόσα χρόνια ασελγεί σε βάρος μας , κατάφερε να μας πείσει ότι έχουμε κοινά συμφέροντα και ότι μας είναι απαραίτητος!

    Ο άνθρωπος, ο οποίος στην κυριολεξία βρίσκεται εκτός φυλακής εξαιτίας των δικών του νόμων, έρχεται σήμερα να μας "σώσει" από τις συνέπειες των δικών του εγκλημάτων.

    Αυτός ο ατιμώρητος πολιτικάντης εμφανίζεται σήμερα σαν ο κατάλληλος να μας σώσει από το "έγκλημα".

    Ο Χοντροβαγγέλας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του υπόλογου πολιτικού συστήματος και πάνω στα νομοπαρασκευάσματα του βασίζονται και τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς ...

    Ο Βουβουζέλος είναι ο πρώτος που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης, της Ψευδοδημοκρατίας και της Σοσια-ληστειας των τελευταίων 38 ετών.

    Έλληνες πατριώτες κινδυνεύουμε πιο πολύ από τον Βενιζέλο και τους σχεδιασμούς του παρά από τους δανειστές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε αρκετά τον χοντρόπετσο , βοιδοκέφαλο πρόεδρο των Πασοκό-σοσιά-ληστών…

    Γνωρίζουμε την πληθωρικότητά του, τη δεινή ρητορεία του, την αμφιλεγόμενη εντιμότητα του . .. και τις αχόρταγες “αδυναμίες” του

    Από όποια θέση ευθύνης πέρασε o Βουβουζέλος , σε όλα τα ζητήματα που ανέκυπταν είχε την ίδια στάση:

    Άμεση σάρωση του προβλήματος κάτω από το χαλί, επικοινωνιακή διαχείριση της βέβαιης αποτυχίας, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την αποποίηση ευθυνών.
    Ο συνταγματολόγος που έκανε το Σύνταγμα κουρέλι..

    Φυσικά ο ΜΕΓΑΣ οικον... συγνώμη συνταγμ... ο Βαγγέλης (αυτός που η σύζυγός του - σύμφωνα με το κο Βαξεβάνη - έχει κατι εκατομμύρια καταθέσεις) και χάρισε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να σωθεί η PROTON και ο ..... Λαυρεντιάδης και ....ότι άλλο κρύβεται από πίσω!!!

    Δεν είναι δυνατό οι αυτουργοί της καταστροφής να διαχειρίζονται τη σωτηρία μας από τις εφιαλτικές συνέπειες των εγκλημάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση