GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Νέα δεξιά παράταξη" ιδρύει ο Ψωμιάδης...

«Φτάνει η ώρα που θα πρωτοστατήσω σε ένα πανεθνικό σάλπισμα, στο στήσιμο ενός νέου φορέα πολιτικής που θα κοιτάξει μόνο τα συμφέροντα της...

«Φτάνει η ώρα που θα πρωτοστατήσω σε ένα πανεθνικό σάλπισμα, στο στήσιμο ενός νέου φορέα πολιτικής που θα κοιτάξει μόνο τα συμφέροντα της πατρίδας, της ορθοδοξίας, του λαού και της νεολαίας», αναφέρει σε συνέντευξή του στον Αγγελιοφόρο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Αφού ασκεί σκληρή κριτική τόσο στην πολιτική του κ. Σαμαρά, όσο και στους υπουργούς του, αναφέρει ότι σκέφτεται να επανιδρύσει τη "νέα δεξιά παράταξη, που θα κοιτάει μόνο τα συμφέροντα της πατρίδας".

8 σχόλια

  1. Μετά ο Πανίκας έκλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλλα θα κανη.
    Μη ξεχαση ομως να παρη στο κομμα του και την Κανελη.
    Οτι πιο γελοιο και λαικιστικο αυτη τη στιγμη υπαρχει στην πολιτικη σκηνη του τοπου ειναι αυτοι οι δυο.
    Καλη επιτυχια
    π.κ.ηγουμενιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά Πανίκα κάτω απο αυτές τις συνθήκες και εγώ ακόμα φτιάχνω δική μου παράταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΙΆΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΝ "ΟΙΚΟ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΘΥΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κασιδιάρης: «Αφήστε με να περάσω να τους γαμήσ@ όλους».

    Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απειλεί «Θεούς και Δαίμονες» και υπόσχεται «νεκρούς» ζητώντας από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στη Χερσόνησο της Κρήτης να απωθήσει τους διαδηλωτές ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

    Εκτός εαυτού ο βουλευτής του Κοινοβουλίου ζητάει από τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ να ανοίξει το φραγμό για να πλησιάσει στην ομάδα των διαδηλωτών που φωνάζει συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγεται στο βίντεο (1:36) του cretalive.gr να λέει «Θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς»!

    Στη συνέχεια απειλεί τους αστυνομικούς με μήνυση «Για παράβαση καθήκοντος» και λέει χαρακτηριστικά: «Έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον π… και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανίκα ο μ. (μικρός) Αλέξαντρος ήταν πιο κοντός από σένα! (Και αδερφή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8,38 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ

    ΡΕ ΕΚΤΡΟΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

    ΠΑΡΔΑΛΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση