GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε η πόρτα του Δημαρχείου Χανίων με παρέμβαση του Μ.Σκουλάκη

Έντονα αντέδρασαν κάποιοι από τους εργαζόμενους στον Δήμο Χανίων, όταν νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων πήγε στην είσοδο του Δημαρ...


Έντονα αντέδρασαν κάποιοι από τους εργαζόμενους στον Δήμο Χανίων, όταν νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων πήγε στην είσοδο του Δημαρχείου και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να επιτρέψουν το άνοιγμα της πόρτας και την είσοδο των αντιδήμαρχων, στελεχών και όσων ήθελαν να εργαστούν.
Σε συνέχεια της χθεσινής έκκλησής του για να λειτουργήσουν βασικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης των δημοτών και το δημαρχείο, ο κ.Σκουλάκης πήγε περίπου στις 8 το πρωί στην είσοδο και μιλώντας στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους τόνισε την στήριξή του στον αγώνα τους, ενώ ανέφερε ότι ο Δήμος Χανίων, πρώτος, με απόφασή του συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων και των υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Επίσης τους είπε πως με δική του ευθύνη και πρωτοβουλία τα στοιχεία των εν λόγω υπαλλήλων δεν αποστάλθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών.
¨Όμως ο Δήμαρχος Χανίων τους επέστησε την προσοχή επισημαίνοντας ότι με τη στάση που τηρούν, μην επιτρέποντας τη λειτουργία κρίσιμων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των δημοτών, υποβαθμίζουν τον αγώνα τους θέτοντας απέναντί τους την κοινωνία των Χανίων.
«Δεν πρέπει να πριονίζουμε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σκουλάκης.
Παρά την έκκληση του δημάρχου κάποιοι εργαζόμενοι επέμεναν να μείνει κλειστή η είσοδος του δημαρχείου, όμως τελικά η πόρτα άνοιξε και μετά από αρκετές ημέρες ξεκίνησε η διεκπεραίωση υποθέσεων που είχαν καθυστερήσει.
Ναπολέων Σαραντίδης
sarantidis@flashnews.gr
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση