GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μεσολόγγι...

Με απεργιακές κινητοποιήσεις απαντούν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας καταλαμβάνοντας σήμερα το πρωί το κτήριο της πρώην νομαρχίας στο Μεσο...

Με απεργιακές κινητοποιήσεις απαντούν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας καταλαμβάνοντας σήμερα το πρωί το κτήριο της πρώην νομαρχίας στο Μεσολόγγι.
Χθες στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αποφασίσθηκε 24ωρη απεργία για σήμερα 13/11, γενική συνέλευση αύριο Τετάρτη και στη συνέχεια συμμετοχή στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, να ζητηθεί η άμεση σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου να αποφασισθεί η έμπρακτη στήριξη των εργαζομένων με το μπλοκάρισμα κάθε διαδικασίας που οδηγεί σε απολύσεις εργαζόμενων, και να συνεχισθεί κάθε προσπάθεια συντονισμού για κοινή δράση με τις άλλες Περιφερειακές ενότητες και τους δήμους με τα αντίστοιχα προβλήματα.
Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των υπαλλήλων που σύμφωνα με το νέο νόμο θα δουν την πόρτα της εξόδου από το ελληνικό δημόσιο.
Ωστόσο, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακό τέχνασμα» τις απολύσεις, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο ίδιος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα έγγραφο.
Το παρών σήμερα στην συγκέντρωση έξω από το κτήριο της Π.Ε. Αιτωλ/νίας έδωσαν ο πρόεδρος του ΕΚΜ Γεράσιμος Θεοφιλάτος, ο εκ/πος της ΑΔΕΔΥ Κ. Κούστας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας Δ. Μπαϊρακτάρης καθώς και εκ/ποι πολιτικών φορέων.
Δείτε το βίντεο
Πηγή: www.onairnews.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση