GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αποθερμαίνεται» η γερμανική οικονομία

Η ατμομηχανή της Ευρώπης, η γερμανική οικονομία, φαίνεται ότι θα χάσει έδαφος προς το τέλος της χρονιάς, καθώς όπως φαίνεται η κρίση χτυ...

Η ατμομηχανή της Ευρώπης, η γερμανική οικονομία, φαίνεται ότι θα χάσει έδαφος προς το τέλος της χρονιάς, καθώς όπως φαίνεται η κρίση χτυπά και την πόρτα της μεγαλύτερης οικονομικής δύναμης της Ευρώπης, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Bundesbank, της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας.
Σε έκθεσή της για το Νοέμβριο, οι αναλυτές της τράπεζας αναφέρουν ότι όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι κλάδων της οικονομίας βλέπουν την κρίση χρέους και την παγκόσμια ύφεση να επηρεάζει και τη Γερμανία.
«Η εικόνα της οικονομίας είναι συγκεχυμένη και είναι πολύ πιθανό να αποθερμανθεί έως το τέλος του έτους», αναφέρεται στην έκθεση της Bundesbank και τονίζεται ότι «πλέον είναι βέβαιο ότι εξωτερικοί παράγοντες θα επηρεάσουν την εσωτερική ζήτηση και τη διάθεση των Γερμανών για επενδύσεις και θέσεις εργασίας».
Πάντως, μέχρι πρόσφατα, η Γερμανία δεν είχε επηρεαστεί από την κρίση χρέους που έχει πλήξει πολλές χώρες της Ευρωζώνης, κάτι που τελικά φαίνεται ότι δε θα αποφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση